Σκάνδαλο με βαριές καταγγελίες από εργαζόμενους LIDL: «Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τελευταία στροφή: Πότε θα τελειώσει ο κορονοϊός αν ακολουθήσει ακριβώς την ίδια πορεία με την ισπανική γρίπη

Σε λίγους μήνες κλείνουμε 2 χρόνια από την έναρξη της φονικότερης πανδημίας που έχει ζήσει η γενιά μας. Το ερώτημα που βρίσκεται πλέον στα χ...

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Σκάνδαλο με βαριές καταγγελίες από εργαζόμενους LIDL: «Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί»

Κατηγορία lidl στις   12:13 μ.μ.  |  Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις καταγγελίες εργαζομένων στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς εμφανίζονται μαζικά κρούσματα κορονοϊού χωρίς να γίνεται σε κανέναν τεστ!


Καταγγελία για του εργαζόμενους στα LIDL – τι αναφέρει το σωματείο;


Την ανακοίνωση εξέδωσε το «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θα αφήσει σε… χλωρό κλαρί τη διοίκηση!


Διαβάστε με την ευκαιρία: Έκτακτη είδηση για τα ελληνικά σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο, Μασούτης και Lidl


 Σκάνδαλο με βαριές καταγγελίες από εργαζόμενους LIDL

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Συνάδελφοι-ισσες


Τα πρωτόκολλα διασποράς της πανδημίας του νέου κορονοϊού που εφαρμόζει Κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή και όπως φαίνεται είναι άκρως αποτελεσματικά και στα LIDL.


Τι και αν το προηγούμενο διάστημα το σωματείο μας αλλά και κλαδικά σωματεία στο εμπόριο σε όλη την Ελλάδα έχουμε καταγγείλει την LIDL αλλά και τους υπόλοιπους σουπερ μαρκετάδες για τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουν, τι και αν το σωματείο μας κατέθεσε επίσημα υπόμνημα στην εταιρεία για τα ελάχιστα αναγκαία μέτρα που θα πρέπει να πάρει η πολυεθνική σε περίπτωση κρούσματος σε κατάστημα, ’’ο καλός,, και ‘’Τοπ,, Εργοδότης μας φαίνεται πως δεν ιδρώνει καν το ‘’αυτί,, του.


Τα μαζικά κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν το ένα μετά το άλλο στα καταστήματα των Κάτω Πατησίων και του Περιστερίου είναι ακριβώς αποτέλεσμα εφαρμογής των υγειονομικών πρωτόκολλων, που υποτίθεται ότι διασφαλίζουν τη μη διασπορά του ιού.


Βεβαίως συνάδελφοι πρέπει να συγχαρούμε την εργοδοσία αφού φρόντισε να μην χαλάσει το Πάσχα των εργαζόμενων στα Κάτω Πατήσια αφού τους ενημέρωσε ότι την ημέρα εκείνη άλλοι τέσσερις εργαζόμενοι του καταστήματος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ως συνέχεια των τριών κρουσμάτων τη Μεγάλη Τετάρτη φροντίζοντας δε να τους στείλει στη δουλειά χωρίς να έχουν κάνει πρώτα ούτε το rapid test την Τετάρτη 5 Μάη, στο δε Περιστέρι εμφανίστηκαν σωρευτικά 8 κρούσματα, για κλείσιμο του καταστήματος βέβαια ούτε λόγος!


ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔH?


ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.


Συνάδελφοι-ισσες


Κάνουμε σαφές σε όλους σας ότι δεν θα σταματήσουμε το επόμενο διάστημα να αποκαλύπτουμε την εταιρεία, δεν θα τους αφήσουμε σε ‘’χλωρό κλαρί,, και να πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.


ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ


ΤΟ Δ.Σ.»


athesnmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html