Δε έχει πάτο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο - Οδυνηρός αποκλεισμός για ΑΕΚ και Άρη από την Ευρώπη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Δε έχει πάτο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο - Οδυνηρός αποκλεισμός για ΑΕΚ και Άρη από την Ευρώπη

Κατηγορία Αθλητικά στις   12:36 π.μ.  |  Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021



Άδοξο και πρόωρο τέλος είχε η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια της ΑΕΚ και του Άρη στο νεοσύστατο Conference League, καθώς η Ένωση αποκλείστηκε από τη Βέλεζ στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ οι «κίτρινοι» από την Αστάνα στην παράταση.


Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ πλήγωσε τους οπαδούς της που επέστρεψαν στο γήπεδο έπειτα από 511 ημέρες (λόγω της πανδημίας).


Το γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού του Europa Conference League στην παράταση μετά το 2-1 του πρώτου ματς, στον έξτρα χρόνο οι δύο ομάδες δεν βρήκαν το γκολ και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, ο γκολκίπερ των Βόσνιων, Μπογκντάνοβιτς αναδείχθηκε σε ήρωα της ομάδας του, καθώς απέκρουσε τις εκτελέσεις των Λόπες και Αραούχο, ενώ νωρίτερα ο Ανσαριφάρντ είχε «σημαδέψει» το δοκάρι (3-2 στα πέναλτι υπέρ της Βελέζ).



Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του ματς, οι παίκτες της ΑΕΚ σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ αδύναμη αμυντικά, αλλά είχε τον τερματοφύλακά της (Μπογκντάνοβιτς) σε καλή μέρα.  


Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 (σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς) στην κανονική διάρκεια του ματς, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό της παράτασης δέχθηκε το τέρμα που τον έστειλε κι αυτόν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για φέτος.


Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η αποβολή του Ματέο Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη στο 85ο λεπτό, σε μία φάση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Άρη.



Ο επίλογος γράφτηκε στη φάση του 120ου λεπτού, όταν ο Μπίτρι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άρη, γράφοντας το τελικό 2-1 και στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 


efsyn.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html