Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για απασχόληση Υπαλλήλων και Ιδιωτών στην Απογραφή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για απασχόληση Υπαλλήλων και Ιδιωτών στην Απογραφή

Κατηγορία Εργασία στις   2:26 μ.μ.  |  Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

 



Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) εξέδωσε Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 25ης Ιουνίου μέχρι και την 24η ώρα της 12ης Ιουλίου 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι ιδιώτες, ή Υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εξαιρούνται οι Υπάλληλοι της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι θα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021.

Στην περίπτωση που Υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, ενταχθούν στο Μητρώο, μπορούν να απασχοληθούν στις Απογραφές ΚΠΚ χωρίς να απαιτείται πρότερη έγκριση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Φορέα τους.

H Απογραφή Κτιρίων θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικά μέσα (tablets) γι’ αυτό και η ευχέρεια στο χειρισμό tablet αποτελεί προαπαιτούμενο για την εγγραφή στο Μητρώο.

Η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών θα διενεργηθεί με μικτό σύστημα, που προβλέπει την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή των νοικοκυριών μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής, και τη συμπλήρωση έντυπων ερωτηματολογίων από τους Απογραφείς, μέσω τηλεφώνου ή με προσωπική συνέντευξη με κάποιο μέλος του νοικοκυριού – όταν δεν είναι δυνατή η αυτοαπογραφή – λαμβάνοντας όλα τα ισχύοντα και προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και, στη συνέχεια, καταχώριση των στοιχείων των ερωτηματολογίων σε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή.

Οι Τομεάρχες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών, και για χρονικό διάστημα έως 5 μήνες.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες, στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Πηγή: airetos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html