Ανοίγουν από αύριο οι ναοί για τους πιστούς « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν

  Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε...

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Ανοίγουν από αύριο οι ναοί για τους πιστούς

Κατηγορία Εκκλησία στις   6:50 μ.μ.  |  Σάββατο, 10 Απριλίου 2021Μια εβδομάδα νωρίτερα έφερε τελικά η κυβέρνηση το άνοιγμα των ναών για τους πιστούς, που όπως αποκάλυψε χθες το orthodoxia.info σχεδίαζε να πραγματοποιήσει από την Παρασκευή του Ακαθίστου.

Έτσι σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε σήμερα, από αύριο Κυριακή Δ’ των Νηστειών και για συγκεκριμένες ημέρες, οι ναοί θα ανοίξουν τις πύλες τους για τους πιστούς ώστε σταδιακά να επανέρχεται η “κανονικότητα”.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή, Δ’ των Νηστειών, την Τετάρτη του Μεγάλου Κανόνος, την Παρασκευή του Ακαθίστου, το Σάββατο και την Κυριακή Ε’ των Νηστειών θα μπορούν σε όλους τους ναούς της χώρας να εισέρχονται ένας πιστός ανά 25τμ με όριο τα 20 άτομα.


Τις υπόλοιπες ημέρες στις “πορτοκαλί” περιοχές θα επιτρέπονται 9 άτομα και στις “κόκκινες” περιοχές οι Ακολουθίες θα εξακολουθήσουν να τελούνται κεκλεισμένων των θυρών.


Τις ημέρες που θα ειναι οι ναοί ανοικτοί, οι πολίτες που θα προσέρχονται για εκκλησιασμό θα πρέπει να στέλνουν τον κωδικό 5 στο σχετικό sms

orthodoxia.info 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html