Στερνό αντίο στον καθηγητή Ευάγγελο Κ. Μιλλεούνη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Στερνό αντίο στον καθηγητή Ευάγγελο Κ. Μιλλεούνη

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   8:04 π.μ.  |  Πέμπτη 15 Απριλίου 2021



Έφυγε από κοντά μας για «τη γειτονιά των Αγγέλων», μετά από ανίατο ασθένεια, ο αείμνηστος συντοπίτης μας καθηγητής Ευάγγελος Κων/νου Μιλλεούνης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πάμφιο Αιτωλοακαρνανίας.



Λαμπρός επιστήμονας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, συγγραφέας παιδαγωγός και στέλεχος στο χώρο της εκπαίδευσης, στην οποία υπηρέτησε ως καθηγητής φιλόλογος, Γυμνασιάρχης, Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης και Σχολικός Σύμβουλος, με διδακτικό έργο σε πολλά σχολεία, μεταξύ των οποίων η Σχολή των Αναβρύτων και το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών.


Έγραψε αρκετά φιλολογικά, ιστορικά και λαογραφικά βιβλία, μεταξύ των οποίων και το αναφερόμενο στο χωριό μας, με τίτλο “ΠΑΜΦΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ”, καθώς και πολλά άρθρα, μελέτες και δοκίμια που δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά.




Ο Βαγγέλης ήταν άνθρωπος ανιδιοτελής, με πηγαία καλοσύνη και χιούμορ, ειλικρινής, ευγενής, λιτός, έντιμος, εργατικός και καλός οικογενειάρχης . Αγαπούσε πολύ το μικρό χωριό μας τη “ΓΟΥΣΤΙΑΝΗ” που την επισκεπτόταν τακτικά για να αναγεννηθεί κοντά στους συγχωριανούς του και την όμορφη φύση.



Η μνήμη του θα μείνει για πάντα βαθιά χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά όλων μας που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να τον έχουμε συγχωριανό, φίλο ή συνάδελφο στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία.


Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας!!!

Αιωνία η μνήμη σου αγαπημένε μας Βαγγέλη!!!


Σ. Γ. Χ - agrinionews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html