Έκτακτη είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Διαλύει τον ανταγωνισμό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτη είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Διαλύει τον ανταγωνισμό

Κατηγορία ΑΒ Βασιλόπουλος στις   1:00 μ.μ.  |  Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτη είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Διαλύει τον ανταγωνισμό

Μια είδηση "βόμβα" φέρνει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαλύοντας τον ανταγωνισμό και αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους καταναλωτές, ενώ μόλις εχθές "έσκασε" μια νέα προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο που θα αλλάξει τις συνήθειες μας για καλό σκοπό.

Ο επίσημος ΑΒ Βασιλόπουλος ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας τους πελάτες που πιθανό είναι δυσαρεστημένοι με κάποιο προϊόν. Πολλοί ρωτούν αν μπορούν να το γυρίσουν πίσω και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Η απάντηση της εταιρείας είναι η εξής:
«Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα. Αν και τα προϊόντα μας έχουν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας οι παρατηρήσεις σας είναι πολύτιμες για μας. Αν διαπιστώσατε κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από τα καταστήματα ΑΒ το επιστρέφετε άμεσα στο κατάστημα. Το κατάστημα το τοποθετεί σε ειδική κόκκινη τσάντα (Red Bag) για επιστροφή στο Τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου από όπου το εντοπισμένο πρόβλημα διερευνάται με προσοχή και το αποτέλεσμα γνωστοποιείται άμεσα.»
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html