Ανάσα: Έρχεται νέο επίδομα 800 ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάσα: Έρχεται νέο επίδομα 800 ευρώ

Κατηγορία Οικονομία στις   1:00 π.μ.  |  Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάσα: Έρχεται νέο επίδομα 800 ευρώ
Ανάσα έρχεται σύντομα από την κυβέρνηση, αφού στην προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ανεργία, αναμένεται να προσφέρει ένα νέο επίδομα 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η εν λόγω κίνηση, σε μια πρωτοβουλία για να καταπολεμηθεί η ανεργία, η οποία επιδεινώθηκε και από την «καταρρακωμένη» τουριστική σεζόν, ενώ γνωστό είναι το πότε θα γίνει η νέα πληρωμή για τα 534 ευρώ.

Με βάση τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης προβλέπεται:

- Μείωση του απαιτούμενου αριθμού ημερών ασφάλισης από 100 σε 50 για το επίδομα ανεργίας των εποχιακά εργαζόμενων σε τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα. Έτσι χιλιάδες εποχικοί που φέτος εργάστηκαν όχι σε ολόκληρη την τουριστική σεζόν, θα λάβουν εντέλει το επίδομα ανεργίας που δικαιούνται για τον χειμώνα (399 ευρώ ανά μήνα για 3 μήνες).
- Δίμηνη παράταση του επιδόματος του ΟΕΑΔ (των 399 ευρώ το μήνα) για όσους η επιδότηση ανεργίας τους έληξε εντός του καλοκαιριού. Για όσους δηλαδή έληξε τον Αύγουστο, δικαιούνται τώρα να πάρουν άλλα 2 μηνιαία επιδόματα (Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου) σε δύο δόσεις. Ομοίως και εκείνοι που έχασαν το δικαίωμα τον Ιούλιο.

Όσον αφορά, εξάλλου, στους ανέργους που ολοκλήρωσαν τη 12μηνη επιδότησή τους εντός του Ιουνίου, αναμένεται να λάβουν τα 800 ευρώ των 2 μηνιαίων επιδομάτων μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html