Απίστευτο: Έβαλε αυτό το μπαχαρικό στη θήκη του πλυντηρίου και δεν ξαναχρησιμοποίησε ποτέ χρωμοπαγίδα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτο: Έβαλε αυτό το μπαχαρικό στη θήκη του πλυντηρίου και δεν ξαναχρησιμοποίησε ποτέ χρωμοπαγίδα!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   8:00 μ.μ.  |  Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτο: Έβαλε αυτό το μπαχαρικό στη θήκη του πλυντηρίου και δεν ξαναχρησιμοποίησε ποτέ χρωμοπαγίδα!
Δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην θέλει να κάνει τη ζωή της λίγο πιο εύκολη και να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερα απορρυπαντικού και είδη καθαριότητας στο σπίτι! Όσον αφορά το πλυντήριο των ρούχων είναι πολλά τα ζητήματα που μας απασχολούν, το άρωμα του απορρυπαντικού, η αποτελεσματικότητα του μαλακτικού και φυσικά περνάμε κάθε φορά και ένα άγχος μην τυχόν και ξεθωριάσει ή ξεβάψει κάποιο ρούχο κατά την πλύση.

Το Athensmagazine.gr παλαιότερα σας είχε δείξει τα θαύματα που μπορούν να κάνουν μερικές φλούδες λεμονιού στο πλυντήριο σας! Σήμερα,θα σας δείξουμε ένα εξίσου θαυματουργό κόλπο χρησιμοποιώντας ένα μπαχαρικό που όλοι έχουμε σπίτι μας, στην θήκη του πλυντηρίου.

Ο λόγος για το... πιπέρι!

πιπέρι

Η μέθοδος είναι απλή! Προσθέστε 1 κ.σ. πιπέρι στη θήκη του πλυντηρίου που βάζετε το απορρυπαντικό και προσθέστε κανονικά το απορρυπαντικό που θα προσθέτατε για μια κανονική πλύση. Πλύντε κανονικά τα ρούχα σας με κρύο νερό και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χρώματα ρούχων όπως θα κάνατε αν βάζατε μια χρωμοπαγίδα μέσα στο πλυντήριο.

Πώς λειτουργεί όμως το πιπέρι; Η τριβή του πιπεριού με τα υπολείμματα του σαπουνιού (που κολλάνε στα ρούχα και προκαλούν ξεθώριασμα) έχει ως αποτέλεσμα να απομακρύνονται αυτά από τα ρούχα. Από την άλλη μεριά το κρύο νερό απομακρύνει τα υπολείμματα αλλά και τους κόκκους πιπεριού με αποτέλεσμα τα ρούχα σας να καθαρίζουν εύκολα και χωρίς να ξεθωριάζουν.

Βάλτε 1 κ.σ. σε κάθε πλύση για να μην ξεθωριάσουν τα ρούχα σας!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html