Αγνώριστη η γυναίκα σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη! Δείτε φωτογραφίες με το πως είναι τώρα το πρόσωπό της… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Αγνώριστη η γυναίκα σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη! Δείτε φωτογραφίες με το πως είναι τώρα το πρόσωπό της…

Κατηγορία Lifestyle στις   8:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020




Όλοι γνωρίζουμε πως η γυναίκα σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη έχει το όνομα Μαρία Γεωργακάκη! Πλέον είναι αγνώριστη αφού αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της κι αν δείτε τις φωτογραφίες με το πως…



Όλοι γνωρίζουμε πως η γυναίκα σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη έχει το όνομα Μαρία Γεωργακάκη! Πλέον είναι αγνώριστη αφού αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της κι αν δείτε τις φωτογραφίες με το πως είναι το πρόσωπό της τώρα θα πάθετε πλάκα!

Ήταν ο μεγάλος έρωτας του τραγουδιστή κι όταν συνέβη το τροχαίο ήταν απαρηγόρητη… Μπορεί οι δυο τους να είχαν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους όμως αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον και μάλιστα λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, όπως αποκάλυψε η ίδια, είχαν μιλήσει και στο τηλέφωνο!

Η ίδια, σήμερα, τόσα χρόνια μετά το άτυχο αυτό περιστατικό, αφού έχει πάνω της για πάντα χαραγμένο τον Παντελή Παντελίδη (έχει τατουάζ το Pq) έχει προχωρήσει την ζωή της και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από αυτήν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

Στις παρακάτω, λοιπόν, φωτογραφίες θα δείτε πως έχει αφήσει πίσω της το ξανθό μαλλί που είχε όταν βρισκόταν στο πλευρό του Παντελίδη και τα έχει βάψει καστανά!

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι της πάνε συγκλονιστικά πολύ και το πρόσωπό της δείχνει εντελώς άλλο, πιο γλυκό, πιο ήρεμο!

Τα λόγια είναι περιττά ωστόσο, δείτε και θα καταλάβετε μόνοι σας:

πρώην γυναίκες παντελή παντελίδη

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html