Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να εκδικηθεί τον άντρα της που την απάτησε! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να εκδικηθεί τον άντρα της που την απάτησε!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   5:30 π.μ.  |  Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020


Αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά ευφυέστατη και παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις απατημένες συζύγους εκεί έξω! Πήρε την εκδίκηση της με έναν απίστευτο τρόπο ο οποίος την έκανε και πολύ ευτυχισμένη! …


Αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά ευφυέστατη και παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις απατημένες συζύγους εκεί έξω! Πήρε την εκδίκηση της με έναν απίστευτο τρόπο ο οποίος την έκανε και πολύ ευτυχισμένη! Φυσικά δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο “υπεράνω”, μην ξεχνάμε εκείνη που ανάγκασε τον άντρα της να κάνει ένα τεράστιο τατουάζ στο στήθος ως δείγμα κατανόησης του λάθους του.

Η Σόνια Μπάρτον είναι μητέρα τριών παιδιών και πήρε την εκδίκηση της μετατρέποντας τους δίσκους του άντρα της σε… πλακάκια.

Ναι, καλά καταλάβατε! Πήρε τη συλλογή του από δίσκους μουσικής έκανε μια υπέροχη ανακαίνιση στο πάτωμα της κουζίνας της.

Σε δήλωση της είπε πως τη διασκεδάζει να περπατάει και να βλέπει τους δίσκους του στο πάτωμα. Ο πρώην πλέον σύζυγός της είπε πως δεν έχει και δεν θέλει να δηλώσει τίποτα γι’ αυτό το θέμα. Η Σόνια κοστολογεί το πάτωμα το οποίο και δημιούργησε μόνη της καθώς λατρεύει τις κατασκευές περίπου στις 2.500$!

Μετά από αυτό λοιπόν, το Athensmagazine.gr έχει να σου προτείνει, πριν αρχίσεις να ουρλιάζεις, βρες κάτι πιο δημιουργικό για να “ξεχαστείς”, αν πάλι βρεις μέσω αυτού κι ένα τρόπο εκδίκησης όπως ακριβώς έκανε αυτή η κυρία, ακόμα καλύτερα!

πάτωμα

δίσκοι
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html