Πήγε για κούρεμα και κατέληξε στην εντατική - Το λάθος της κομμώτριας θα τον σκότωνε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Πήγε για κούρεμα και κατέληξε στην εντατική - Το λάθος της κομμώτριας θα τον σκότωνε

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   9:30 π.μ.  |  Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Πήγε για κούρεμα και κατέληξε στην εντατική - Το λάθος της κομμώτριας θα τον σκότωνε
Ο Ντέιβ Τάιλερ είναι ο πατέρας δύο παιδιών και ηχολήπτης που έχει δουλέψει με μερικούς από τους πιο γνωστούς μουσικούς, αλλά κατέληξε να παλεύει για τη ζωή του αφού πήγε για κούρεμα.

Όπως είπε: ‘Ήταν μία Δευτέρα του Μαρτίου του 2011 όταν είχα πάει για κούρεμα… Θυμάμαι που μου έβαλαν μία λεπτή πετσέτα κάτω από τον λαιμό. Θυμάμαι την κοπέλα που μου έπλενε τα μαλλιά να με ρωτάει εάν αισθανόμουν άνετα, αλλά όπως ξέρουν όσοι έχουν πλύνει τα μαλλιά τους σε κομμωτήριο, δεν είναι ποτέ άνετη αυτή η θέση.’

Τρεις μέρες μετά, ενώ ήταν στην δουλειά, ένιωσε ζαλάδα και λιποθύμησε. Ένιωσε μουδιασμένο το μισό του σώμα και η όρασή του έγινε θολή. Όταν προσπάθησε να πιει λίγο νερό, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να καταπιεί και πως το νερό πήγαινε στα πνευμόνια του.  Κατέληξε στην εντατική ενός νοσοκομείου του Λονδίνου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε πάθει εγκεφαλικό. Κατάλαβαν πως ο κατά τα άλλα υγιής 45χρονος είχε πάθει αυτό που είναι γνωστό ως ‘ το σύνδρομο του ινστιτούτου ομορφιάς’.

Ο κίνδυνος στις περιπτώσεις αυτές οφείλεται στην σπονδυλική αρτηρία που βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού, από την οποία μεταφέρεται αίμα στον εγκέφαλο. Αυτές οι αρτηρίες μπλοκάρονται χάρη στην παράξενη στάση στην οποία πλένουν τα μαλλιά στα κομμωτήρια.  Ενώ αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες, έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά τα τελευταία 20 χρόνια.

Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την ιδανική στάση στην οποία πρέπει να πλένονται τα μαλλιά στο κομμωτήριο έτσι ώστε να μην πιέζονται οι αρτηρίες του εγκεφάλου, ειδικά εκείνη του λαιμού.  Αφού έκανε μήνυση στο κομμωτήριο, ο Ντέιβ συμβιβάστηκε με £90,000, αν και η βλάβη που έπαθε είναι μόνιμη. Ήταν για μήνες στο νοσοκομείο και τώρα δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι. Δεν μπορεί να οδηγήσει και υποφέρει από διπλή όραση. Επίσης έχει διάφορα προβλήματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του που του προκαλούν πόνο.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html