Πένθος στην οικογένεια του ποδοσφαίρου: Πέθανε πρώην προπονητής της ΑΕΚ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Πένθος στην οικογένεια του ποδοσφαίρου: Πέθανε πρώην προπονητής της ΑΕΚ!

Κατηγορία Αθλητικά στις   2:00 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Πένθος στην οικογένεια του ποδοσφαίρου: Πέθανε πρώην προπονητής της ΑΕΚ!
Πένθος στην οικογένεια του ποδοσφαίρου καθώς την τελευταία πνοή του άφησε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας, ο Χανς Τιλκόφσκι, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν το 1981 επί Λουκά Μπάρλου, είχε αναλάβει την ΑΕΚ. Παράλληλα στο φως έχει έρθει το πρόσωπο του 28χρονου οπαδού που έπεσε νεκρός μετά από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη!

Τότε είχε απομακρυνθεί περίπου στα μισά της σεζόν, έχοντας απολογισμό 7 νίκες-6 ισοπαλίες-4 ήττες, επίδοση που είχε φέρει την Ένωση στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Τιλκόφσκι είχε πολύ καλό όνομα ως τερματοφύλακας, κυρίως την δεκαετία του ’60, όταν χρίστηκε 39 φορές με την εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας, της οποίας είχε υπερασπιστεί την εστία στον μυθικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, τον οποίο κέρδισαν τα «τρία λιοντάρια», με μια φάση που προκάλεσε αντιπαραθέσεις και έμεινε στην ιστορία.

undefined

Είχε γεννηθεί στο Ντόρτμουντ και με την Μπορούσια έκανε σπουδαία καριέρα κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Γερμανίας το 1965, χρονιά που ανακηρύχθηκε κιόλας κορυφαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής και το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1966.

Έμεινε στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο, πριν μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μετά από 3 σεζόν.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html