Superleague: Πάει για διακοπή το πρωτάθλημα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Superleague: Πάει για διακοπή το πρωτάθλημα!

Κατηγορία Αθλητικά στις   9:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Superleague: Πάει για διακοπή το πρωτάθλημα! Οι διαιτητές δήλωσαν κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου
Αναπόφευκτη φαίνεται να είναι πλέον η διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague. Οι διαιτητές φέρονται να δήλωσαν κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου προλαβαίνοντας την ΚΕΔ από το να τους ορίσει σε ματς. Η κίνηση αυτή των διαιτητών της Superleague έρχεται ως συνέχεια της αποχής που είχαν κηρύξει προ ημερών. Τη Δευτέρα (30/12) είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ της Superleague όπου θα κριθεί το μέλλον του πρωταθλήματος.
Στον “αέρα” βρίσκεται πέον το πρωτάθλημα της Superleague καθώς οι διαιτητές και οι βοηθοί φαίνεται να έστειλαν επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία δηλώνουν κώλυμα μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου επικαλούμενοι προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Με αυτόν τον τρόπο οι διαιτητές προλαβαίνουν τυχόν ορισμό τους από την ΚΕΔ σε ματς της 17η και 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ στο ίδιο διάστημα είναι προγραμματισμένα και τα πρώτα ματς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αντίθετη περίπτωση κινδύνευαν με πιθανές κυρώσεις ή και διαγραφή καθώς η ανταπόκριση στον ορισμό είναι υποχρεωτική.

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές έχουν ενημερώσει εδώ και μέρες για την απόφασή τους να απέχουν από τα ματς της Superleague μετά το συμβάν της επίθεσης στην πολυκατοικία που διαμένει ο διαιτητής που έλεγχε το VAR στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Όπως έχει η κατάσταση η τύχη του πρωταθλήματος θα κριθεί αύριο (30/12) στο προγραμματισμένο Δ.Σ της Superleague.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html