Θρήνος στον αθλητισμό: Νεκρή η 20χρονη μετά από τραυματισμό στην προπόνηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Θρήνος στον αθλητισμό: Νεκρή η 20χρονη μετά από τραυματισμό στην προπόνηση

Κατηγορία Αθλητικά στις   1:30 μ.μ.  |  Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019


θάνατος της Μέλανι Κόλμαν συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την αμερικανική, αλλά και τη διεθνή, κοινότητα της ενόργανης γυμναστικής.

Πηγή: ant1news.gr

Η20χρονη φοιτήτρια και αθλήτρια του Πανεπιστημίου του Νότιου Κονέκτικατ, υπέκυψε στα τραύματα της, μετά από πτώση που είχε κατά την διάρκεια προπόνησης στους ασύμμετρους ζυγούς.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από το Πανεπιστήμιο, η Κόλμαν υπέκυψε συνεπεία των σοβαρών τραυμάτων στην σπονδυλική στήλη, τα οποία προκλήθηκαν από την πτώση της.

Η Μέλανι Κόλμαν, που ήθελε να γίνει νοσοκόμα «ξεχώρισε τόσο στην τάξη, όσο και στο γυμναστήριο», δήλωσε στον «WFSB TV» ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Τζόε Μπερτολίνο.



Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, οι γυμναστές τραυματίζονται συχνότερα στα χέρια, τους καρπούς, τα γόνατα, τα πόδια και τους ώμους, ενώ για τις γυναίκες,

συχνότεροι τραυματισμοί είναι αυτοί στον αστράγαλο, στο γόνατο, στο ισχίο, στη βουβωνική χώρα και στον μηρό. Ελάχιστοι τραυματισμοί,

έχουν αναφερθεί στην σπονδυλική στήλη, όπως ο μοιραίος όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της Κόλμαν, με την σχετική στατιστική να κάνει λόγο για μία περίπτωση στις 1.000!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html