Απόφαση-έκπληξη Αλμέιδα για τη νέα σεζόν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Απόφαση-έκπληξη Αλμέιδα για τη νέα σεζόν

στις   5:17 μ.μ.  |  Σάββατο 27 Απριλίου 2024



Μία τακτική αλλαγή του Ματίας Αλμέιδα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ίσως και να δείχνει μία προδιάθεση του Αργεντινού ενόψει της νέας σεζόν.


Ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου που θα επιβεβαιώσει τις στοιχηματικές εταιρίες είναι η ΑΕΚ, μετά την επικράτηση με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.


Η τακτική προσέγγιση του Αλμέιδα ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη, ενώ ο «Πελάδο» χρησιμοποίησε μέχρι και τρεις κεντρικούς αμυντικούς από το 76’ και μετά. Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε δει συχνά τη φετινή σεζόν, ενδεχομένως όμως να συμβαίνει πιο πολλές φορές του χρόνου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σκέφτεται να εφαρμόζει συχνότερα διάταξη με τρεις ποδοσφαιριστές στο κέντρο της άμυνας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.


Βέβαια, αυτό είναι κάτι που ίσως αναδείξει και την ανάγκη για μία μεταγραφική προσθήκη. Βίντα και Μουκουντί έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2025 και το 2026 αντίστοιχα, ενώ ο Κάλενς όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί από τη Τζιρόνα.


Επομένως, μένει να δούμε τι θα προκύψει με τον Μήτογλου, ο οποίος είναι τέταρτος στην ιεραρχία και αν έρθει κάποια πρόταση, η διοίκηση θα την εξετάσει αρκετά σοβαρά. Μετά υπάρχει και ο νεαρός Χρυσόπουλος ο οποίος είναι μέρος της δεύτερης ομάδος.


Αν πάντως, ο Αλμέιδα θελήσει να εφαρμόσει περισσότερες φορές τριάδα στην άμυνα σε ορισμένους αγώνες για το κουπόνι ΟΠΑΠ της επόμενης σεζόν, ίσως «ψαχτεί» στην αγορά για έναν ακόμη αμυντικό.


Αυτά θα φανούν μετά το τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, το μυαλό όλων είναι στο «κλείδωμα» του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου…


kinbet gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html