Έστειλες το σωστό μήνυμα στο λάθος άνθρωπο; Μη πηδήξεις από το παράθυρο και δες τι θα κάνεις... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Έστειλες το σωστό μήνυμα στο λάθος άνθρωπο; Μη πηδήξεις από το παράθυρο και δες τι θα κάνεις...

Κατηγορία Σχέσεις στις   8:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Κάποτε, τότε που ήσουν μικρή και ανώριμη, έστελνες «κατά λάθος» μηνύματα στο αγόρι που σε ενδιέφερε για να του πιάσεις τη κουβέντα (είπαμε να λέμε αλήθειες οπότε παραδέξου το!)...
Τώρα που μεγάλωσες έβαλες μυαλό και αυτά τα «κατά λάθος» κόπηκαν μαχαίρι. Έλα, όμως, που υπάρχουν στιγμές που κάποιο λάθος γίνεται και όντως χρειάζεσαι έναν οδηγό επιβίωσης για τα κατά λάθος σταλμένα μηνύματα.
Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ...

Το σκηνικό έχει ως εξής, είσαι σ ένα μπαρ, το κινητό είναι πάνω στο τραπέζι και ενώ έχεις γράψει μήνυμα για την κολλητή σου «είναι τέλεια έλα» -λέμε τώρα ένα παράδειγμα, στην καλή περίπτωση!- το στέλνεις στο μοναδικό άτομο που δεν θα ήθελες να καλέσεις στη βραδιά σου.

Άλλο σκηνικό είναι να ανοίξει το κινητό μέσα στην τσάντα (ακόμα να βάλεις έναν κωδικό ασφαλείας;;;;;) και να στείλει μήνυμα μόνο του κάτι ακαταλαβίστικο.

Ή τελευταίο σενάριο (αν και θα μπορούσαν αν υπάρχουν 15 χιλιάδες άλλα σενάρια) μπαίνεις να διαβάσεις ένα μήνυμα από παλαιότερη συνομιλία και πατάς αυτό το άτιμο το like που έχει ενσωματωθείς στο messenger του Facebook και φεύγει χωρίς να πατήσεις send… αρκεί να το ακουμπήσεις!

Πρώτα από όλα πρέπει να σταματήσεις να τρέμεις χειρότερα και από τον εγκέλαδο του ‘99 στην Αθήνα. Πάρε βαθιές ανάσες και χαλάρωσε.

Τώρα που ηρέμησες πάμε να δούμε ψύχραιμα; Μην σκεφτείς καν να στείλεις δεύτερο μήνυμα για να γράψεις «ουπς λάθος» θα θυμηθεί και εκείνος την παιδική του ηλικία και απλά θα θεωρήσει ότι δεν μεγάλωσες ποτέ! Μεγάλο παιδί είναι θα καταλάβει πως στις 2 το πρωί κάτι λάθος έγινε αφού έχετε να μιλήστε πάνω από μήνα και δύσκολα θα τον θυμήθηκες εκείνη τη στιγμή.

Και αν σου απαντήσει; Αν σου απαντήσει συνεχίζεις να σφυράς αδιάφορα και δεν απαντάς! Μην μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις οτιδήποτε και αν λέει το μήνυμα (που η πιο συνηθισμένη απάντηση είναι το «μάλλον δεν πήγαινε σε μένα») γιατί τα πράγματα θα μπερδευτούν περισσότερο. Αν αντέχεις μην μπεις καν στη διαδικασία να διαβάσεις το μήνυμα, ώστε βλέποντας ο άλλος ότι το μήνυμα του δεν διαβάστηκε να καταλάβει ότι έγινε κατά λάθος.

Αν θέλεις να το τερματίσεις διέγραψε απευθείας το μήνυμα πριν το διαβάσεις.

Και αν δεν σου απαντήσει; Σταμάτα να τρως τα νύχια σου από την αγωνία. Έστειλες κατά λάθος μήνυμα.

Το διάβασε. Δεν σου απάντησε.
Άσε το κινητό στην άκρη και μην περιμένεις απάντηση! Είπαμε έχεις να μιλήσεις μαζί του ένα μήνα, του έστειλες κάτι άκυρο στις 2 το ξημέρωμα, κατάλαβε πως έγινε κατά λάθος δεν σου απάντησε! Λογικό! Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι διάφορα.

Δεν σε αγνοεί (βασικά σε αγνοεί και μάλιστα επιδεικτικά αφού έχετε να μιλήσετε ένα μήνα! Αλλά δεν σε αγνοεί επί τούτου!) απλώς κατάλαβε και προτίμησε να μην σε φέρει σε δύσκολη θέση!
Αν το μήνυμα είναι sms σου έχουμε λύση.

Προϋποθέσεις να καταλάβεις εγκαίρως που το στέλνεις –την ώρα που το στέλνεις- και να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά. Έχεις γράψει το μήνυμα, έχεις πατήσει αποστολή και βλέπεις ότι το στέλνεις στον Βασίλη και όχι στην Κατερίνα.

Βάλε γρήγορα το κινητό σε airplane mode και θα αποτύχει η αποστολή. Αυτό όμως ισχύει μόνο στα sms, οπότε για εσένα που μιλάς πλέον με όλους τους πιθανούς τρόπους πέρα από μηνύματα... μάλλον δεν βοηθάει πολύ.

Σε κάθε περίπτωση έχε στο νου σου ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html