Δείτε γιατί κάποιες γυναίκες βάζουν φύλλα λάχανου στο στήθoς τους και θα πάθετε πλάκα! δεν πάει το μυαλό σας! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Δείτε γιατί κάποιες γυναίκες βάζουν φύλλα λάχανου στο στήθoς τους και θα πάθετε πλάκα! δεν πάει το μυαλό σας!

Κατηγορία Γυναίκα στις   9:40 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017


Κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει σίγουρα θα θυμάται πόσο επίπονα ήταν κάποια από τα στάδια του θηλασμού. Τι μπορείτε να κάνετε όταν νιώθετε πρήξιμο και πόνο στο στήθoς;

Αυτό ίσως σας ακουστεί λίγο παράξενο, αλλά φαίνεται πως όσες το δοκίμασαν είχαν καλά αποτελέσματα: βάλτε κρύα φύλλα από λάχανο στο στήθoς σας! Ακόμα και αν ο πόνος έχει προκληθεί από ένα στενό σoυτιέν, αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει.

Όλα τα φυτά που ανήκουν στην ίδια οικογένεια φυτών κάνουν δουλειά. Μία επιστημονική έρευνα έδειξε πως τα φύλλα αυτά έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα με μία κρύα ή ζεστή κομπρέσα.



Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, αρχικά βάλτε ένα λάχανο στο ψυγείο για μία ώρα. Μετά αφαιρέστε τα εξωτερικά στρώματά του, κόψτε δύο από τα εσωτερικά και πλύντε τα με κρύο νερό. Κόψτε ότι περισσεύει και κάντε λίγο χώρο στην μέση για την θηλή. Μετά, αφήστε το μέσα στο σoυτιέν σας για 20 λεπτά.



Θα χαλαρώσετε άμεσα και μόλις ζεσταθούν, μπορείτε να τα βγάλετε. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να φύγει ο πόνος. Φυσικά, εάν ο πόνος επιμένει, καλό θα ήταν να κάνετε μία επίσκεψη στον γιατρό σας!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html