Γιατί το ψηλό τακούνι βοηθάει την γυναίκα στο σeξ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί το ψηλό τακούνι βοηθάει την γυναίκα στο σeξ

Κατηγορία Γυναίκα στις   12:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016


Σε κάποιες περιπτώσεις γυναίκες έπαθαν κατάγματα από τα υψηλά τακούνια. Άσε τους πόνους που αισθάνονται στα δάκτυλα. Είναι φανατική της γόβας-στιλέτο διότι τονώνει τη σeξουαλικότητά της. Και ξεχνάει ότι κάποιες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει μια φίλη της ή, τον συνοδό της για... πατερίτσα.

Για μια φορά ακόμα έγινε έρευνα πανεπιστημιακή και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά ότι τα υψηλά τακούνια τα γουστάρουν οι... άνδρες, να τα βλέπουν να κουβαλάνε γυναικείο σώμα. Τι, όμως, είναι εκείνο που σεξουαλικά ερεθίζει, το ίδιο τακούνι ή, ο τρόπος που λικνίζει το κορμί της η γυναίκα όταν περπατάει με παπούτσι υψηλοτάκουνο; Αδιευκρίνιστο.

Ισχυρό αφροδισιακό, λοιπόν, το υψηλό τακούνι στο οποίο έχουν υποκύψει και οι φεμινίστριες. Καμμιά δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι με τη γόβα-στιλέτο η γυναίκα γίνεται πιο κομψή, πιο γοητευτική, κλέβει περισσότερο την προσοχή του αρσενικού.

Είναι και κάτι άλλο. Με παπούτσια υψηλοτάκουνα η γυναίκα και χωρίς να το επιδιώκει, γυμνάζει τους πυελικούς μυς. Εγγυημένο 100%. Με υψηλά τακούνια η στάση του σώματος είναι καλύτερη και παρουσιάζουν 15% μικρότερη ηλεκτρική δραστηριότητα οι πυελικοί μυς, που σημαίνει ότι γίνονται πιο χαλαροί, πιο ενδυναμωμένοι και έτσι βοηθούν με την ικανότητα των συσπάσεων, στην παραγωγή υψηλώτερης ηδονής στη σeξουαλική πράξη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html