Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου: «Με έχουν κλειδώσει σε γραφείο επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο και ....... « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026

Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου: «Με έχουν κλειδώσει σε γραφείο επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο και .......

Κατηγορία Lifestyle στις   Μαρτίου 11, 2026  |  Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026



Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Χατζίδου, φέρνοντας στο φως μια εξαιρετικά δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία που βίωσε στα πρώτα στάδια της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, ανατρέχοντας στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην περίοδο που εργαζόταν ενεργά σε νυχτερινά σχήματα, περιέγραψε ένα περιστατικό εργασιακής αυθαιρεσίας και παρενόχλησης που την είχε σημαδέψει. Όπως αποκάλυψε η ίδια, βρέθηκε σε μια εξαιρετικά ευάλωτη θέση όταν την περιόρισαν παρά τη θέλησή της, κλειδώνοντάς την μέσα στο γραφείο ενός επιχειρηματία του κλάδου. Σκοπός της ενέργειας αυτής από την πλευρά του εργοδότη ήταν να τη «στριμώξει», με την ίδια να αντιδρά έντονα στην προσπάθεια επιβολής του, ξεσπώντας σε ουρλιαχτά προκειμένου να απεγκλωβιστεί και να προστατεύσει τον εαυτό της.

Η τοποθέτηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της πρωινής εκπομπής «Breakfast@Star» την Τετάρτη 11 Μαρτίου, όπου η Ελένη Χατζίδου πήρε θέση για τα ζητήματα που απασχολούν τον επαγγελματικό της χώρο. Ξεκινώντας την αναφορά της, θέλησε να τονίσει τη σημασία της αλλαγής που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στις κοινωνικές και επαγγελματικές δομές. Εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι πλέον έχει διαμορφωθεί ένα περιβάλλον που επιτρέπει και ενθαρρύνει τη νέα γενιά εργαζομένων να σπάει τη σιωπή της.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου
Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό παιδιά πρέπει να συμβαίνει παντού, γιατί κάποιοι στο παρελθόν, στα προηγούμενα χρόνια, το κάναν αυτό και βγήκαν και απαντήσανε και βγήκανε μπροστά και επαναστατήσανε ή έκαναν αυτό που έπρεπε να γίνει δηλαδή, να βάλουν κάποιους ανθρώπους στη θέση τους, και μπορούμε και εμείς τώρα. Έχει ανοίξει ο δρόμος για μας και έχουμε όλα αυτά και γευόμαστε τέλος πάντων τα πράγματα διαφορετικά».


Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν έχει βιώσει άσχημες καταστάσεις και απάντησε: «Πώς δεν το έχω βιώσει; Εμένα με έχουν κλειδώσει μέσα σε γραφείο επιχειρηματία, σε γραφείο νυχτερινού μαγαζιού, να μην μπορώ να φύγω, για να με στριμώξει, να μου πει, να μου κάνει… με κλείδωσε και ούρλιαζα».

Η προσωπική της μαρτυρία λειτούργησε ως παράδειγμα για το πόσο δύσκολες ήταν οι συνθήκες στο παρελθόν, όταν τέτοια περιστατικά συχνά αποσιωπούνταν ή θεωρούνταν «μέρος της δουλειάς». Η Ελένη Χατζίδου, έχοντας πλέον τη δική της βήμα λόγου στην τηλεόραση, χρησιμοποιεί την εμπειρία της για να ενδυναμώσει άλλους ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται σε παρόμοια θέση. Η αναφορά της στο περιστατικό με το κλείδωμα στο γραφείο υπογραμμίζει την ωμότητα με την οποία ορισμένοι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας εκμεταλλεύονταν τη θέση τους. Παράλληλα, η χρονική στιγμή της δήλωσής της, στα μέσα του Μαρτίου, συμπίπτει με μια γενικότερη κοινωνική αφύπνιση γύρω από τα δικαιώματα των εργαζομένων στον χώρο του θεάματος, όπου η διαφάνεια και η προστασία της προσωπικής αξιοπρέπειας τίθενται πλέον σε πρώτο πλάνο. Η παρουσιάστρια κατέληξε στο συμπέρασμα πως η δυνατότητα δημόσιας καταγγελίας είναι το ισχυρότερο όπλο που διαθέτουν σήμερα οι νέοι καλλιτέχνες απέναντι σε κάθε είδους εκφοβισμό ή παρενόχληση.
athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html