Μεγάλη αναστάτωση νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12/02) στον σταθμό «Σύνταγμα» του Μετρό, όπου άνθρωπος έπεσε στις ράγες.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Newsbomb.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην αποβάθρα για της κόκκινης γραμμής, κρατώντας μια βαλίτσα στο χέρι.
Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία έπεσε στις γραμμές και δέκα δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ επικρατούσε πανδαιμόνιο, ο συρμός του τρένου τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.
Στη Γραμμή 2 του Μετρό η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη – Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη – Ελληνικό.
Ο σταθμός «Σύνταγμα» για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3. Ο σταθμός «Σύνταγμα» για τη Γραμμή 3 είναι ανοιχτός, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.
| Σας άρεσε; Πατήστε... |
|---|