Σε ισχύ έχουν τεθεί έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενεργοποίησε το επίπεδο κινητοποίησης Red Code από χθες έως και αύριο, Πέμπτη, για πέντε από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, σε καθεστώς αυξημένης επιφυλακής βρίσκονται οι Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας, μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία efood ανακοίνωσε την προγραμματισμένη αναστολή της λειτουργίας διανομής στις συγκεκριμένες περιοχές για τις ώρες κατά τις οποίες τα φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η απόφαση λαμβάνεται για λόγους ασφάλειας των διανομέων και των χρηστών, και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.
Η Πολιτική Προστασία καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες, να αποφεύγουν υπόγεια σημεία και ρέματα, και να ακολουθούν πιστά τις συστάσεις των Αρχών έως την ύφεση της κακοκαιρίας.
| Σας άρεσε; Πατήστε... |
|---|