
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς φαίνεται πως οδεύει προς το Κατάρ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό και σχετικές αναρτήσεις στο Twitter, ο Σέρβος μέσος του Παναθηναϊκού είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα από το Κατάρ.
Η πρόταση προς τον Παναθηναϊκό φέρεται να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ικανοποιεί πλήρως την «πράσινη» ΠΑΕ, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση προς τη συγκεκριμένη προοπτική, κυρίως λόγω των οικονομικών απολαβών που του προσφέρονται.
«Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς απορρίπτει την Οβιέδο. Ο Σέρβος μέσος προτιμάει τα εκατομμύρια απ’ το Κατάρ κι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ικανοποιημένος απ’ το ποσό, περίπου 10 εκατ. ευρώ, που θα πάρει για τον παίκτη του», ανέφερε η ισπανική σελίδα που αποκάλυψε την πληροφορία.
Ο έμπειρος χαφ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Οβιέδο, ωστόσο η κίνηση της καταλανικής ομάδας δεν φαίνεται να προχώρησε, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή προτίμησε τη σίγουρα πιο συμφέρουσα πρόταση από την αραβική χερσόνησο.
Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, αυτή θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του Παναθηναϊκού, σε μία περίοδο που ο σύλλογος αναζητά ισορροπία μεταξύ αγωνιστικής ενίσχυσης και οικονομικής σταθερότηταςς
Σας άρεσε; Πατήστε... |
---|