Μια τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό, όταν ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων.
Το δυστύχημα συνέβη στη 01:15 στο 70,5ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα Λαγκαδά – Προμαχώνα, στο ύψος της περιοχής Καμαρωτού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 59χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 40χρονου, ο οποίος διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο 59χρονος οδηγός του άλλου οχήματος συνελήφθη και κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια. Το Τμήμα Τροχαίας Σερρών διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Το συμβάν έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία και υπογραμμίζει την ανάγκη για τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και επαγρύπνηση, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες.
Σας άρεσε; Πατήστε... |
---|