Κοριτσάκι 2 ετών περιφερόταν μόνο του στην Πρέβεζα – Συνελήφθη ο πατέρας « Enimerosi 247

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Translate

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

Τρίτη 15 Ιουλίου 2025

Κοριτσάκι 2 ετών περιφερόταν μόνο του στην Πρέβεζα – Συνελήφθη ο πατέρας

Κατηγορία Ελλάδα στις   Ιουλίου 15, 2025  |  Τρίτη 15 Ιουλίου 2025



 Σκηνές ανησυχίας και αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν στην Πρέβεζα, όταν κοριτσάκι ηλικίας περίπου δύο ετών εντοπίστηκε να περιφέρεται μόνο του στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο της πόλης.


Το μικρό παιδί είδε διερχόμενη γυναίκα, η οποία ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, σύμφωνα με το epiruspost.gr.


Άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν το κοριτσάκι και τη γυναίκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά του και να εντοπιστούν οι γονείς.


Ο πατέρας κοιμόταν – Συνελήφθη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού, αλλοδαπός, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην ευρύτερη περιοχή. Φέρεται να βρισκόταν στην Πρέβεζα για διακοπές και, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, είχε αποκοιμηθεί, με αποτέλεσμα το παιδί να φύγει από τον χώρο απαρατήρητο.


Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, ενώ για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελία, η οποία αναμένεται να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες.


Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε, γεγονός που αποδίδεται στην έγκαιρη αντίδραση της γυναίκας που το εντόπισε και των αστυνομικών αρχών που έδρασαν άμεσα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html