Αθηνά Οικονομάκου: Η εντυπωσιακή μονοκατοικία της ηθοποιού στην Κηφισιά – Εικόνες από το εσωτερικό της

 


Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να έχει ως βάση της, μια εντυπωσιακή μονοκατοικία στην Κηφισιά που διαθέτει μεταξύ άλλων και πισίνα. Η γοητευτική ηθοποιός που ζει τον έρωτά της με τον Μπρούνο Τσερέλα, έχει φροντίσει ώστε το σπίτι να είναι σύγχρονο και ζεστό για την ίδια και τα δύο παιδιά της, που όπως έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.


Μετά τον χωρισμό, η μονοκατοικία στην Κηφισιά έμεινε στην Αθηνά Οικονομάκου, διατηρώντας τη ζεστασιά και την οικογενειακή θαλπωρή που τη χαρακτήριζε από την αρχή. Η αρχιτεκτονική της είναι κομψή και διακριτική, ενώ κάθε γωνιά του σπιτιού αποπνέει ηρεμία και φινέτσα.


Οι εικόνες που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν πως κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ και το γκρι, με κάποιες διακριτικές πινελιές χρώματος που δίνουν ζωντάνια στον χώρο.


Το σαλόνι είναι φωτεινό και ευρύχωρο, με δάπεδο επενδυμένο με μπεζ πλακάκι, που αναδεικνύει την απλότητα και την κομψότητα του σχεδιασμού.


Η διακόσμηση είναι λιτή αλλά με έντονη παρουσία της φύσης. Ξύλινα έπιπλα, φυτά εσωτερικού χώρου και φυσικά υλικά δίνουν την αίσθηση ότι η φύση έχει βρει τον τρόπο να διεισδύσει στον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον γαλήνιο και φιλόξενο.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του πώς η αισθητική και η θαλπωρή μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Αν και η προσωπική της ζωή πέρασε από αλλαγές, η κατοικία αυτή παραμένει ένα ζεστό καταφύγιο για εκείνη, τα παιδιά της και τον μέλλοντα – πια – σύζυγό της, Μπρούνο Τσερέλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ανεβάσει εικόνες από τη μονοκατοικία της στην Κηφισιά και παλαιότερα. Σε ένα από τα βίντεο είχε δείξει το τζάκι και το ευρύχωρο σαλόνι του σπιτιού.

«Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου σαν προτεραιότητα ή ότι σημαίνει κάτι παραπάνω σε μια σχέση που επί της ουσίας έχει αυτή τη δυναμική, οπότε θα δούμε. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί που γράφονται πράγματα για εμένα, το έχω αποδεχτεί» είχε αναφέρει προ ημερών.Ακολούθησε το βίντεο που δημοσιοποίησε με το μονόπετρο στο χέρι της και την ίδια να ποζάρει γεμάτη ευτυχία, από το ταξίδι της στην Ιταλία.


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο Μπρούνο Τσερέλα έκανε πρόταση γάμου στην Αθηνά Οικονομάκου και η σχέση τους μέρα με τη μέρα δείχνει να δυναμώνει όλο και περισσότερο. Το φετινό Πάσχα συνέπεσε για καθολικούς και ορθόδοξους, με αποτέλεσμα το ερωτευμένο ζευγάρι να βρει χρόνο για να ολιγοήμερες διακοπές στο Γύθειο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη