Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και ιδιαίτερα του Αλμυρού έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του αρχιφύλακα, Δημήτρη Πλακίδα, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Κρυσταλλία, αδέλφια, γονείς, θείους, ξαδέλφια. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 24 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.,. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας αναφέρει:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου ΠΛΑΚΙΔΑ Δημητρίου.
Ο Δημήτρης υπήρξε υπόδειγμα αστυνομικού με ήθος και με υψηλό φρόνημα συναδελφικότητας, μια όμορφη και σεμνή φυσιογνωμία που το χαμόγελο και η γοητευτική του παρουσία σε καθήλωνε. Ένας άνθρωπος που αντιμετώπισε τα όποια προβλήματα υγείας με θάρρος και αξιοπρέπεια, μακριά από τοξικότητες και εγωισμούς που μολύνουν την καθημερινότητα της σύγχρονης Αστυνομίας, έχοντας πάντα ένα καλό λόγο και τον καθένα από εμάς.
Ο Δημήτρης αφήνει αυτό το κόσμο για κάτι που ίσως είναι καλύτερο, μιας και θα μας χαμογελά από τις γειτονιές του παραδείσου. Η απουσία του δε, αφήνει σαφώς δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο εργασίας μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν άνθρωπο αισιόδοξο, ο οποίος ενέπνεε σεβασμό και εκτίμηση.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ Δημήτρη το χώμα που θα σε σκεπάσει. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ».
Δημοσίευση σχολίου