Μπαμ, μπουμ: Το πρώτο βίντεο του Ελληνικού Στρατού στο TikTok τα έχει όλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Μπαμ, μπουμ: Το πρώτο βίντεο του Ελληνικού Στρατού στο TikTok τα έχει όλα

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:40 π.μ.  |  Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024Στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Gen Z και στους φαντάρους που μας προστατεύουν καθημερινά, άνοιξε λογαριασμό ο Ελληνικός Στρατός, ως απάντηση μάλλον στην πρόκριση της Τουρκίας στους 8 του Euro 2024.


Η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια οι φαντάροι μας που άφηναν πίσω το σπίτι τους για να υπηρετήσουν ένα τετράγωνο πιο κάτω, είχαν δείξει πως το μέλλον του Ελληνικού Στρατού στο TikTok θα ήταν λαμπρό. Έτσι, για να μη χαθούν τόσες καριέρες, δημιουργήθηκε επιτέλους ο πρώτος επίσημος λογαριασμός. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από εδώ και πέρα.


«Είμαστε παντού» αναφέρει στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε με αίμα και τιμή το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου και όπως και να το κάνουμε, μια ανατριχίλα τη νιώσαμε. Μάλλον αυτή οφείλεται και στην epic μουσική που «ντύνει» το βίντεο που είδαμε περίπου 1967 με 1974 φορές.Το αριστούργημα αυτό είναι διάρκειας 28 δευτερολέπτων από στρατιωτική άσκηση, σίγουρα όχι από αυτές που κάναμε εμείς με τις σκηνές -ΣΠΕΝ δεν το έλεγαν; Οι τυχεροί χρήστες του TikTok που ακολούθησαν αυτό το uncut gem, παρακολούθησαν βολές αρμάτων μάχης, πτήσεις επιθετικών ελικοπτέρων και ρίψεις αλεξιπτωτιστών.


«Ξηρά, Θάλασσα, Αέρας είμαστε παντού» αναφέρει στη λεζάντα το βίντεο, το οποίο προωθείται και στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram γιατί ένα κοινωνικό μέσο δεν είναι ποτέ αρκετό.


Σε αυτό το σημείο θα σας παρακαλούσαμε να δείτε το βίντεο γιατί οι προβολές -για την ώρα- είναι λίγες. Κρίμα να μη διαφημίζονται σωστά οι καλές και σοβαρές δουλειές.


 

Πηγή: oneman.gr -  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html