Κλειστά σχολεία στον δήμο Αθηναίων λόγω καύσωνα: Ανοιχτά παραμένουν Γυμνάσια και Λύκεια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Κλειστά σχολεία στον δήμο Αθηναίων λόγω καύσωνα: Ανοιχτά παραμένουν Γυμνάσια και Λύκεια

στις   1:22 μ.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

 


Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τετάρτη (12.6.2024) σε όλη την Αθήνα, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (11.6.2024) έγινε γνωστό πως με απόφαση του Δήμου Αθηναίων κανένα σχολικό συγκρότημα δεν θα ανοίξει λόγω καύσωνα. 


Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων τόσο τα νηπιαγωγεία όσο και τα δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη εξαιτίας του καύσωνα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων θα παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των μαθητών από τις αυξημένες θερμοκρασίες που θα επικρατούν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Τονίζεται ότι Γυμνάσια και Λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά και ανεμπόδιστα για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων 2024 και των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.


Σημειώνεται πως λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αθηναίων, καθώς και η κεντρική υπηρεσία (Ρόδου 181, Σεπόλια) θα λειτουργήσουν από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ.


Το ελαστικό ωράριο λειτουργίας θα εφαρμοστεί σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Μέτρα προστασίας υπαλλήλων για λόγους υγείας – Λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών ενόψει του επικείμενου καύσωνα».

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html