ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά διαψεύδουν τα περί σύμπραξης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ με αντιπρόεδρο Αχτσιόγλου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά διαψεύδουν τα περί σύμπραξης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ με αντιπρόεδρο Αχτσιόγλου

Κατηγορία Πολιτική στις   4:47 μ.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουνίου 2024




Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά δημοσιεύματα περί σύμπραξης των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΠΑΣΟΚ – Νέας Αριστεράς, με στόχο να ανατραπούν οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί, καθώς από την «ενοποίηση» των δύο θα αθροίζουν 43 βουλευτές, έναντι 36 που αριθμεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Επίσης από τη Νέα Αριστερά, διαψεύδουν ότι αν προχωρήσει η «συνεργασία» ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει ρόλο αντιπροέδρου για τη νέα «Κοινοβουλευτική Ομάδα» στην Έφη Αχτσιόγλου.


Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι: «Τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανεδαφικά.

Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στο προσκήνιο και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες. Αυτή την ώρα προτεραιότητα είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Η συζήτηση για την κεντροαριστερά είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν θα επιτρέψουμε να εκφυλιστεί».


Τι αναφέρει η Νέα Αριστερά


«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου», τονίζουν από τη Νέα Αριστερά.


Και συνεχίζουν: «Όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν».

Καταλήγουν αναφέροντας: «Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:

• Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές.

• Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

• Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα.

Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».


Πηγή: newsit.gr

 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html