Ατρόμητος: Τι «παίζει» με τον επιχειρηματία, Δήμο Στασινόπουλο και τον εφοπλιστή, Γιώργο Σταμούλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ατρόμητος: Τι «παίζει» με τον επιχειρηματία, Δήμο Στασινόπουλο και τον εφοπλιστή, Γιώργο Σταμούλα

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:50 μ.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουνίου 2024


Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό - παρασκηνιακό ρεπορτάζ για όσα ψιθυρίζονται στη δυτική όχθη με επίκεντρο την ομάδα του Περιστερίου.


Την ώρα που ο Ατρόμητος πατάει…γκάζι στα μεταγραφικά και ετοιμάζεται να προσθέσει τους Καρλίτος, Φαν Βέερτ και Κοσέλεφ στο ρόστερ του, αρχίζει να ψιθυρίζεται ολοένα και πιο έντονα στη δυτική όχθη πως έπειτα απ΄το ναυάγιο των συζητήσεων  - τις οποίες αποκάλυψε το SDNA και επιβεβαιώθηκε πλήρως - για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Άλεξ Χαντιτάγκι – ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Σπανός, υπήρξε αποδέκτης ενδιαφέροντος για την είσοδο νέων ισχυρών προσώπων στην ΠΑΕ.


Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA,  τα δύο πρόσωπα που «συνδέονται» με τους ψίθυρους και την προοπτική «μεταγραφής» στην ομάδα του Περιστερίου, φέρονται να είναι οι Δήμος Στασινόπουλος και Γιώργος Σταμούλας.


Ο Δήμος Στασινόπουλος πριν από ένα χρόνο έγινε κύριος μέτοχος της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, ενώ εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται σε εστίαση, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και real estate. Παρεμπιπτόντως στο μακρινό παρελθόν, υπήρξε παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.


Ο Γιώργος Σταμούλας είναι εφοπλιστής και επικεφαλής της εταιρείας «Westport Bulkers».


Για την ώρα πάντως από επίσημα χείλη του Ατρομήτου δεν γίνεται καμία αναφορά σχετικά με οποιαδήποτε άμεση αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, ούτε και για ενδιαφέρον περί της εισόδου νέων «συμπαικτών» στην ΠΑΕ.


Κίνηση τακτικής, ή μήπως όχι; Ο χρόνος, θα δείξει.



Πηγή: snda.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html