Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ελεύθερος ο Ιασόνας – Τρόμος για την Υβόννη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ελεύθερος ο Ιασόνας – Τρόμος για την Υβόννη

Κατηγορία media στις   11:56 π.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουνίου 2024
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι Παγιδευμένοι συνεχίζονται με νέο πρόγραμμα προβολής με τα επόμενα επεισόδια να φέρνει στο επίκεντρο τον γιο του Χατζή, τον Ιάσονα.


Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει να βάζει «φωτιά» στην τηλεθέαση, αλλά και τον ανταγωνισμό στην prime time ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.


Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ελεύθερος ο Ιασόνας – Τρόμος για την Υβόννη


Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, o Ιάσονας θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων που θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια.


Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέκος βρίσκεται στη φυλακή και η υπερασπιστική γραμμή του ετοιμάζεται μέσω της νέας του συνηγόρου…Άννας Ροδίτη!


Μία ομολογία, όμως, θα τον οδηγήσει σε αδιέξοδο, ενώ θα αθωώσει τον Ιάσονα. Η Υβόννη, που έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Ιάσονα, έχει καταφύγει τρομαγμένη στο σπίτι της Ειρήνης.


Παράλληλα, ο  Δημήτρης βρίσκεται στην αναζήτηση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, μαζί με τον Ανδρέα, πλησιάζοντας αρκετά κοντά στα ίχνη τους.


Ένα επαγγελματικό ταξίδι – αστραπή Δημήτρη και Άννας θα τους φέρει όλους πιο κοντά στη σύλληψη των εγκληματιών, αλλά και πιο κοντά στον κίνδυνο, καθώς ο εχθρός τους είναι εκεί έξω και παραμονεύει…


Πηγή: sportime.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html