Πρώτη μεταγραφή Έλληνα ο Ολυμπιακός - "Τεχνική, αντοχή, ταχύτητες" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Πρώτη μεταγραφή Έλληνα ο Ολυμπιακός - "Τεχνική, αντοχή, ταχύτητες"

στις   11:00 μ.μ.  |  Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

 


Την περαιτέρω ελληνοποίηση του ρόστερ θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν εντοπίσει ορισμένους σημαντικούς στόχους από τη Σούπερ Λιγκ προς αυτή την κατεύθυνση.


Με το όνομα του Νικόλα Αθανασίου να βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων ως μια τέτοια λύση, με προοπτική, που θα μπορούσε σε ομάδα όπως είναι οι Πειραιώτες να κάνει το step up στην καριέρα του και να γίνει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.




Ο 23χρονος αριστερός μπακ του Ατρόμητου, που φέτος είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα του Περιστερίου, είναι διεθνής με την Κ18 της Εθνικής ομάδας, ενώ το market value έχει φτάσει στις 250.000 ευρώ.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολούθησαν φέτος στενά τα παιχνίδια του Ατρόμητου, λόγω των δανεισμών των Κούντε και Αγκιμπού Καμαρά, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσουν την περίπτωση του Αθανασίου. Για να βρεθεί αρχικά ως δευτερότριτη επιλογή στη θέση τού αριστερού μπακ και, στη συνέχεια, να βρει τον χώρο που μπορεί στο ροτέισον.


"Θα αλλάξει επίπεδο στον Ολυμπιακό - Τεχνική, αντοχή, ταχύτητες - Βγάζει ενέργεια"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κυριάκο Νταμαδάκη, από το εξειδικευμένο σάιτ atromitistas που ασχολείται με τα νέα τής ομάδας του Περιστερίου, προκειμένου να σχολιάσει την είδηση αλλά και, κυρίως, να συνθέσουμε το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη.


"Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής και έχει προοπτική. Όταν αλλάξει ομάδα, αν τελικά βρεθεί στον Ολυμπιακό δηλαδή, και κατά συνέπεια αλλάξει και επίπεδο, θα δούμε τι μπορεί να κάνει", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα στοιχεία του:


"Τεχνική έχει για τη θέση του. Και αντοχή, ταχύτητες κ.λπ. Βγάζει ενέργεια. Για δευτερότριτη θέση, ώστε να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι μια χαρά λύση. Με λίγη δουλειά, ποιοτικότερη και καλύτερη που θα έχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μπορεί να φτάσει ψηλότερα".




"Ποσό και μπόνους συμμετοχών - Ευκαιρίες στον Ολυμπιακό ο Αθανασίου - Τον πιστεύω"

Θα υπάρξει πρόβλημα για τη μεταγραφή του από τον Ατρόμητο;


"Δεν θα έχει πρόβλημα να τον πάρει, δε νομίζω να υπάρξει οικονομικό θέμα. Θα μπουν ίσως και κάποια μπόνους συμμετοχών, συν κάποιο ποσό, και θα μπορεί να κλείσει το θέμα".

Πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;


"Θέλει να ενισχυθεί με Έλληνες παίκτες ο Ολυμπιακός, θεωρώ ότι ο Αθανασίου θα πάρει ευκαιρίες και μένει να δούμε αν θα τις αρπάξει από τα μαλλια. Εγώ τον πιστεύω πάντως".

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html