Τι θα γίνει με τα σχολεία στην Αθήνα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Τι θα γίνει με τα σχολεία στην Αθήνα

στις   11:06 π.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουνίου 2024



Σε ανοιχτά σχολεία προσανατολίζεται ο Δήμος Αθηναίων για το τριήμερο του καύσωνα.

Παρότι η τελική απόφαση μένει να ανακοινωθεί - έπειτα κι από νέα εκτίμηση της πορείας του καύσωνα το απόγευμα της Τρίτης - ο δήμος Αθηναίων φαίνεται πως δεν προτίθεται να ακολουθήσει τους περισσότερους «προνοητικούς» που στέλνουν έως και 3 ημέρες τα παιδιά στο σπίτι.



Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες του DNews θέλουν την απόφαση για ανοιχτά σχολεία στην Αθήνα να έχει «κλειδώσει», με τον δήμο να έχει ήδη δώσει εντολή να μοιράζονται από τα κυλικεία στα παιδιά μπουκαλάκια νερό.


Σημειώνεται πως η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο καιρού στο οποίο ειδικά για την Αττική προβλέπονται μέγιστες θερμοκρασίες την Τετάρτη στους 40 με 41 βαθμούς και πιθανόν την Πέμπτη τους 42 βαθμούς Κελσίου.


Για την ώρα, στην Αττική έκτακτη ανακοίνωση για την λειτουργία των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών έχει εκδώσει για σήμερα μόνο ο Δήμος Μαρκοπούλου.



Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία) θα λειτουργήσουν σήμερα, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, μέχρι τις 11:30 π.μ.


Για την αυριανή μέρα περιμένουμε ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις.



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html