Πανελλαδικές 2024: Ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω, έδωσε εξετάσεις… και ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές 2024: Ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω, έδωσε εξετάσεις… και ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο

Κατηγορία Πανελλήνιες στις   10:18 π.μ.  |  Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
Ένας αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και μια διοικητική υπάλληλος της «Κιβωτού του Κόσμου», άλλαξαν την ζωή τους, όταν αποφάσισαν να φοιτήσουν στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου.


Ο Γιώργος Ζαγάκος, αξιωματικός στην 111 Πτέρυγα Μάχης ήθελε πάντα να σπουδάσει οικονομικά, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν αυτή την πολυτέλεια ή τουλάχιστον έτσι πίστευε. Μετά τον κορωνοϊό η σύζυγός του Γιαννούλα Φωτοπούλου, που έχει σπουδάσει γεωπόνος, αποφάσισε να γραφτεί στο Εσπερινό ΕΠΑΛ.


«Μου πρότεινε να πηγαίνουμε μαζί στο σχολείο και το σκέφτηκα σοβαρά. Η Γιαννούλα είχε κλήση στον πολιτισμό και τις εφαρμοσμένες τέχνες και εγώ επέλεξα οικονομία διοίκησης. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα γιατί επιστρέφαμε από την εργασία μας αργά το μεσημέρι και το απόγευμα στις 6 ήμασταν σχολείο. Σχολούσαμε κουρασμένοι στις 10.30μμ, αλλά ήταν το περιβάλλον εξαιρετικό. Οι καθηγητές ασχολούνταν σε τέτοιο βαθμό με όλους εμάς, που δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια στήριξη ούτε στα φροντιστήρια. Οταν θελήσαμε να δώσουμε πανελλαδικές η δική τους στήριξη ήταν αρκετή. Ανθρωποι εξαιρετικοί, απίστευτοι. Πιστεύω να έχω εξασφαλίσει την είσοδό μου στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η σύζυγός μου στο τμήμα πολιτισμού και δημιουργικών μέσων. Για τους καθηγητές μας δεν έχω λόγια, παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ούτε τις Κυριακές δεν καθόμασταν σπίτι, αλλά ήμασταν σχολείο» δήλωσε στα gegonota.news ο κ. Ζαζάκος.


Η κ. Φωτοπούλου που έγινε πρόσφατα γιαγιά, είπε αό την πλευρά της πως «στο εγγόνι μου ήθελα να δώσω το παράδειγμα και να περάσω στις πανελλαδικές. Να μεγαλώνει και να ξέρει πως σε όποια ηλικία και να είμαστε, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και να κυνηγάμε τα θέλω μας. Το κίνητρό μου ήταν το εγγόνι μου και η αγάπη μου για τον πολιτισμό».


Πηγή: gegonota.news

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html