Πύργος: Συγγενείς της 11χρονης «έσπασαν» τον αστυνομικό φραγμό και λίντσαραν τον δολοφόνο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Πύργος: Συγγενείς της 11χρονης «έσπασαν» τον αστυνομικό φραγμό και λίντσαραν τον δολοφόνο

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:06 μ.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουνίου 2024


Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια στον Πύργο κατά τη μεταγωγή σε εισαγγελέα και ανακριτή του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής.


Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ομολόγησε ότι σκότωσε το κορίτσι, που βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας. Το κορίτσι ήταν ανιψιά του, ενώ ο ίδιος είχε καταδικαστεί για βιασμό άλλου κοριτσιού σε 9 έτη κάθειρξης, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.


Σήμερα, έξω από τα δικαστήρια, τον περίμεναν δεκάδες συγγενείς της 11χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του. Μόλις αφίχθη, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους έπεσαν πάνω στο περιπολικό για να τον λιντσάρουν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.


Οι λίγοι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τους οργισμένους συγγενείς, οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν και την πόρτα του περιπολικού.


Τελικά, λόγω των επεισοδίων, η μεταγωγή του 37χρονου πραγματοποιήθηκε και το περιπολικό αποχώρησε για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο τα επεισόδια συνεχίστηκαν με τους συγκεντρωμένους να ψάχνουν από ποια άλλη πλευρά των δικαστηρίων θα μπορούσε να μπει ο δολοφόνος της 11χρονης.


Δείτε το βίντεο του patrinews.gr:



Πηγή: gazzetta.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html