Συναγερμός σε Ολυμπιακό! Χάνει παικταρά top επιπέδου; Θα τρελαθεί ο "Μέντι" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Συναγερμός σε Ολυμπιακό! Χάνει παικταρά top επιπέδου; Θα τρελαθεί ο "Μέντι"

στις   8:31 π.μ.  |  Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

 


Μεταγραφικές σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία ηχούν για τον Ελ Κααμπί, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να τον κρατήσει.

Την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του κάνει με τον Ολυμπιακό φέτος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μετρώντας 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Και όπως είναι φυσικό, το όνομα του Μαροκινού φορ συζητείται έντονα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 


Δημοσιεύματα στη Μέση Ανατολή κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία για τον 30χρονο στράικερ, που σχεδιάζουν να του κάνουν πρόταση στο τέλος της σεζόν. Κι αυτό γιατί λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και θεωρούν πως αποτελεί ευκαιρία να τον αποκτήσουν. 


Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο Ελ Κααμπί υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για έναν χρόνο, αλλά με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Μαροκινού και φυσικά όχι απλά πρόθεση, αλλά απόφαση διοίκησης και προπονητή είναι να μείνει ο παίκτης στο λιμάνι.

 



SDNA

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html