Σέντερ από ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος - Σουτέρ με "βρωμόχερο" - Νέο ρόστερ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Σέντερ από ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος - Σουτέρ με "βρωμόχερο" - Νέο ρόστερ!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   8:48 π.μ.  |  Τετάρτη 22 Μαΐου 2024



Μπορεί να βρισκόμαστε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι τής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να προετοιμάζεται για το Final 4 της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, αλλά και τους τελικούς τού ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά έχει σταθερό ενδιαφέρον τι συμβαίνει στη θέση 5 της ομάδας.


Σέντερ από ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος - Σουτέρ με "βρωμόχερο" - Νέο ρόστερ!


Μετά από την εμφάνιση του Μπαλτσερόφσκι με αντίπαλο τον Άρη, που πήρε χρόνο συμμετοχής, ήταν εξαιρετικός, αναδείχθηκε MVP τής αναμέτρησης και αποθεώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα social media, υπάρχει η εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί έστω και στο τέλος να βρει τον 3ο ψηλό που του λείπει. Είναι όμως έτσι η αλήθεια;


Αρχικά να πούμε το προφανές: Στο χέρι του είναι να κάνει μεγάλα ματς μέχρι το φινάλε, Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα κυνηγάει ο Παναθηναϊκός. Να βρει χώρο στο ροτέισον και, γιατί όχι, να γίνει ξανά ο Νο2 σέντερ - Θέση για την όποια αποκτήθηκε το περασμένο  και, τελικά, τον εκτόπισε ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Έχει τις δυνατότητες για να το κάνει; Προφανώς, για αυτό άλλωστε είχε εισηγηθεί την απόκτησή του ο Αταμάν. Προλαβαίνει; Το πιθανότερο σενάριο είναι όχι.


Για αυτό αν κάποιος πόνταρε τα λεφτά του σήμερα, θα είχε σωφροσύνη να τα βάλει στην κατηγορία "Το ερχόμενο καλοκαίρι θα πάει δανεικός σε ομάδα για να παίξει μπάσκετ και να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2025". Οπότε η κουβέντα για την ενίσχυση στη θέση 5, παραμένει ανοιχτή. Προφανώς όχι για τον Ταβάρες, που μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης και, έτσι κι αλλιώς, από τα τέλη Φλεβάρη-αρχές Μάρτη έχετε διαβάσει στο sportdog ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για τους Πράσινους.


Δεν είναι μόνο ότι η ρεάλ είχε τον πρώτο λόγο ή ότι υπήρχε η προοπτική του ΝΒΑ. Αλλά και το γεγονός ότι ο Λεσόρ είναι, ίσως, ο καλύτερος σέντερ στη φετινή Ευρωλίγκα και δεν έχει καμία λογική να του φέρεις μπροστά του ένα πύργο που θέλει 25+ χρόνο συμμετοχής στο παρκέ.


Ο Πουαριέ, από την άλλη πλευρά, που και στη ρεάλ συμπληρωματικός ήταν και μετά την ανανέωση του Ταβάρες φεύγει, μπορεί να παίξει μια χαρά τον ρόλο που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Όπως και ο Νίμπο, της Μακάμπι, ή ο Μότλεϊ της Φενέρ - Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι.


Φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και παίκτες από τις ΗΠΑ, όπως ο Γκόγκα Μπιτάτζε, Γεωργιανός σέντερ που το καλοκαίρι θα φύγει από το ΝΒΑ και την περίπτωσή του την γνωρίζουν καλά οι Πράσινοι. Γεωργιανός από το ΝΒΑ είναι και Σάντο Μαμουκελασβίλι (Σάντο "Μαμού", όπως λένε στις ΗΠΑ), 24 ετών, αριστερόχειρας, 2,06 μ. αλλά σουτέρ του θανάτου (για τη θέση 3 ή 4), που έχει συμβόλαιο με τους Σπερς και αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα τους στη G-League.


Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε ρωτήσει για την περίπτωσή του, αλλά ο Μαμού δεν ήθελε να έρθει στην Ευρώπη. Υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι το καλοκαίρι του 2024 είναι πολύ πιθανό να το κάνει. Αν το αποφασίσει, ο Παναθηναϊκός έτσι κ αλλιώς θα έχει το νου του. Αλλά και οι περισσότερες  ομάδες στην Ευρωλίγκα, καθώς μιλάμε για εξαιρετικό κορμί, κίνηση και βρωμόχερο.



Πηγή: sportdog.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html