Μπάλντοκ και για... αριστέρα ο ΠΑΟ - Ελληνικό όνομα στην μεταγραφική λίστα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Μπάλντοκ και για... αριστέρα ο ΠΑΟ - Ελληνικό όνομα στην μεταγραφική λίστα!

Κατηγορία Superleague 1 στις   1:21 μ.μ.  |  Τετάρτη 8 Μαΐου 2024


Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να τρέξει από τώρα τις εξελίξεις, για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Μετά την επικείμενη απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση και ενός αριστερού μπακ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην κορυφή της σχετικής λίστας φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος ανήκει στη Νόριτς. Στη λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. 


Στόχος της διοίκησης είναι να τελειώσει και αυτή η υπόθεση, πριν το τέλος της σεζόν, ώστε να έχει κλείσει ακόμα ένας παίκτης, για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά στο θέμα των ανανεώσεων, οι επαφές με τον Γιάννη Κώτσιρα συνεχίζονται και το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. 


Στα αγωνιστικά, ο Φατίχ Τερίμ συνεχίζει την προετοιμασίας της ομάδας του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στόχος του Τούρκου προπονητή είναι οι δυο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές των play off, ώστε να πάνε οι «πράσινοι» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.



novasports.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html