Στα Χανιά ο γάμος Κασσελάκη - Τάιλερ, το προσκλητήριο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Στα Χανιά ο γάμος Κασσελάκη - Τάιλερ, το προσκλητήριο

Κατηγορία Πολιτική στις   9:42 μ.μ.  |  Τετάρτη 8 Μαΐου 2024



 Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ που θα διεξαχθεί τα τέλη Αυγούστου στα Χανιά.


Τον Αύγουστο θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακ Μπεθ επί ελληνικού εδάφους. Το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο στην Αμερική όμως μετά τη  ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια από το ελληνικό κοινοβούλιο αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και με πολιτική τελετή στη χώρα μας.


Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη- Τάιλε


Εδώ και λίγη ώρα διέρρευσε το προσκλητήριο του γάμου από το save the date που στάλθηκε ήδη στους λαμπερούς προσκεκλημένους ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι προγραμματισμοί και κρατήσεις θέσεων. Σύμφωνα με το προσκλητήριο ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακ Μπεθ θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, και το γλέντι θα είναι τετράημερο!


Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.



Οπότε οι καλεσμένοι πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν την παρουσία τους για να μην χάσουν τις εκπλήξεις που τους έχει ετοιμάσει το ζευγάρι!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html