Τιμωρία στον Ματίας Αλμέιδα για το επεισόδιο μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Τιμωρία στον Ματίας Αλμέιδα για το επεισόδιο μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κατηγορία Superleague 1 στις   9:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 8 Μαΐου 2024


Ο Ματίας Αλμέιδα «χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτικού περιβολή», αναφέρει η απόφαση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας.


Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε στον Ματίας Αλμέιδα η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, για το επεισόδιο μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Παράλληλα, ισόποσο πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο «δικέφαλος του Βορρά», για ανάρτηση υβριστικού πανό στο ίδιο ματς που διεξήχθη στις 28 Απριλίου για τα Play off της Super League 1.


Σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα επιβλήθηκε πρόστιμο για «φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου», αναφέρει η απόφαση της ΔΕΑΒ.


«Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου», συμπληρώνεται στην απόφαση για τον προπονητή της ΑΕΚ.


Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, του επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ για «ανάρτηση πανό πολιτικού - ιδεολογικού χαρακτήρα με περιεχόμενο υβριστικό» στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στην Τούμπα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html