Στο νοσοκομείο ο «Τίγρης»: «Ανάλατες οι κρέμες δεν τρώγονται» (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Στο νοσοκομείο ο «Τίγρης»: «Ανάλατες οι κρέμες δεν τρώγονται» (βίντεο)

Κατηγορία media στις   6:23 μ.μ.  |  Τετάρτη 15 Μαΐου 2024




Επέμβαση στο ισχύο έκανε ο Λουκάς Κωτσούλας, γνωστός και ως «Τίγρης» στο TikTok όπου τα βίντεό του γίνονται viral, λόγω της χρήσης του αλατιού «Κάλας» στην ταβέρνα του


Ο «Τίγρης» ανέβασε ένα βίντεο από το νοσοκομείο όπου αναρρώνει και έκανε πάλι πάταγο. Στο βίντεο διαμαρτύρεται για τα ανάλατα φαγητά που του πηγαίνουν, κρατώντας στο ένα χέρι μια κρέμα.

«Τι να φάω ρε παιδιά... Μου φέρανε κάτι κρέμες, κάτι τέτοια, ανάλατα όλα, θα τα πλακώσω στο Κάλας δεν γίνεται αλλιώς», είπε και στη συνέχεια βάζει αλάτι Κάλας στην κρέμα.



Το βίντεο έγινε viral, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή και τους χρήστες του TikTok να τον αποθεώνουν και να του στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση. «Περαστικά σου τίγρη .....το Καλάς και οι φίλοι σου εύχονται ταχεία ανάρρωση και σιδερένιος!», αναφέρει ένα από τα εκατοντάδες σχόλια.




Ποιος είναι ο «Τίγρης»



Ο Λουκάς Κωτσούλας είναι ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κωτσούλας ο Κυνηγός», που βρίσκεται στο χωριό Πολύδροσο στον Παρνασσό, ένα χωριό σε ύψος 380 μέτρων, πολύ κοντά στους Δελφούς, την Αγόριανη και την Αράχωβα.



Τα βίντεο του «Τίγρη» στο TikTok έχουν γίνει viral, συγκεντρώνοντας 700.000 likes και εκατομμύρια προβολές, ενώ ο λογαριασμός του έχει πάνω από 30.000 ακολούθους.



Ο ιδιαίτερος τρόπος που μιλάει, τα «μπραλιώτκα», τα «παχιούτσκα», ο «Κολοκοτρώνης», το «ρούφεν κάργα», τα παϊδάκια και τα κρέατα που είναι «θεσπέσιαλ», το αλάτι Κάλας που χρησιμοποιεί σε... μεγάλες ποσότητες και βέβαια το τραγούδι «Θα σου ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου, για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου»!, τον έχουν κάνει viral.




Με πληροφορίες από gazzetta.gr

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html