«Μην Ανοίγεις την Πόρτα»: Η ταινία θρίλερ των Unboxholics στους κινηματογράφους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

«Μην Ανοίγεις την Πόρτα»: Η ταινία θρίλερ των Unboxholics στους κινηματογράφους

Κατηγορία media στις   8:10 μ.μ.  |  Παρασκευή 26 Απριλίου 2024


Οι Unboxholics φέρνουν την πρώτη τους ταινία «Μην ανοίγεις την πόρτα».

Πόσο φοβάσαι; «Μην ανοίγεις την πόρτα», μας λένε οι Unboxholics, οι οποίοι μας συστήνονται κινηματογραφικά πλέον με μία ταινία θρίλερ το σενάριο της οποίας έχουν αναλάβει οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, ενώ πρωταγωνιστεί ο Σάκης μαζί με την Φωτεινή Λεβογιάννη.


Tο σενάριο της ταινίας


Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;


Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.


Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το «Κουκλοθέατρο», μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.



Η ανάρτηση του Σάκη Κάρπα για την ταινία:

«Αυτό ήταν! Η αναμονή τελείωσε! Μετά από 3 χρόνια, αυτό που έκλεψε τις νύχτες και τις μέρες μας περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα, περνάει πια στα χέρια σας. Ήρθε η ώρα το "ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ" να φτάσει στον τελικό αποδέκτη και σε αυτόν για τον οποίο φτιάχτηκε: εσάς!

Ευχόμαστε να απολαύσετε την ταινία μας, να την ερωτευτείτε, να την αναλύσετε, να την ψαχουλέψετε, να την σκαλίσετε και να την κάνετε δική σας.

Από σήμερα σε 155 αίθουσες σε Ελλάδα και Κύπρο!»



Πηγή: dnewsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html