H Μαρίνα Σάττι σταμάτησε τις πρόβες για τη Eurovision « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

H Μαρίνα Σάττι σταμάτησε τις πρόβες για τη Eurovision

Κατηγορία media στις   10:49 π.μ.  |  Πέμπτη 4 Απριλίου 2024




Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σάττι, ένα μήνα πριν μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμός της Eurovision 2024 με το «Ζάρι».


Η  Μαρίνα Σάττι έχασε τον πατέρα της μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας ένα μήνα πριν την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision 2024.


Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Breakfast@Star», οι πρόβες για την Eurovision διακόπτονται προσωρινά λόγω πένθους της τραγουδίστριας.


Η τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την δισκογραφική εταιρεία της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει.


Η Μαρίνα Σάττι θα βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας όταν θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ σύμφωνα με τη λίστα των στοιχημάτων βρίσκεται στην 8η θέση.


Μαρίνα Σάττι: Όταν μιλούσε για τη γνωριμία των γονιών της


Η τραγουδίστρια, που διανύει περίοδο προετοιμασίας προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στον πατέρα της.


«Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Η ιστορία τους είναι συγκινητική, αν σκεφτώ σε πόσα πράγματα πήγαν κόντρα εκείνη την εποχή για να ευδοκιμήσει αυτός ο έρωτας. Θαυμάζω πολύ τη μαμά μου γι' αυτό, νομίζω ότι αυτόν τον ατίθασο χαρακτήρα από εκεί τον έχω πάρει. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιώ και λέω “ουάου, μαγκιά”» είχε περιγράψει η Μαρίνα Σάττι για τη γνωριμία των γονιών της, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».


«Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που είδε η γιαγιά μου στη ζωή της. Δεν ήταν εξοικειωμένη με αυτή την εικόνα, υπήρχαν ανασφάλειες, αλλά η μαμά μου έκανε αυτό που ήθελε. Ο μπαμπάς μου σπούδαζε εδώ Ιατρική», είχε προσθέσει τότε η ίδια.


Σε ποια θέση διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024


Το τραγούδι «Ζάρι» έχει συγκεντρώσει αθροιστικά πάνω από 9,2 εκατ. προβολές στο YouTube. Το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 έχει αναρτηθεί σε τρία κανάλια της πλατφόρμας – στο κανάλι της ΕΡΤ, στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και στο κανάλι του μουσικού διαγωνισμού.


Ακόμα, στο Spotify, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σημειώνει αξιόλογη πορεία αφού, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (31/03), έχει καταγράψει πάνω από 5,2 εκατ. streams.


Η Ελλάδα διαγωνιζεται στην τρίτη θέση εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html