Ντροπιαστικό ξέπλυμα της κυβέρνησης από τη Βίκυ Φλέσσα: «Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί»! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ντροπιαστικό ξέπλυμα της κυβέρνησης από τη Βίκυ Φλέσσα: «Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί»!

Κατηγορία Πολιτική στις   9:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Απριλίου 2024


Σε νοσταλγό του... Πάγκαλου εξελίχθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα - Από το «μαζί τα φάγαμε», φτάσαμε στο «μαζί τους σκοτώσαμε»!


Ντράπηκε και η ντροπή με όσα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα για το έγκλημα των Τεμπών.


Έως τώρα από χυδαίες δηλώσεις είχαμε ακούσει ότι τα αδικοχαμένα παιδιά δεν έπρεπε να γνωρίζουν την τραγική κατάσταση του σιδηρόδρομου γιατί δεν θα κοβόταν ούτε εισιτήριο στον ΟΣΕ (Άδωνις Γεωργιάδης), ότι τα παιδιά έγιναν θυσία για να φτιαχτούν καλύτερες υποδομές (Άρης Πορτοσάλτε), και τώρα το ρεκόρ της αθλιότητας έσπασε από τη Βίκυ Φλέσσα η οποία μας ενημέρωσε ότι όλοι εμείς, ο ελληνικός λαός, σκότωσε τα παιδιά στα Τέμπη!


Ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πιο κυνική φάση του, δεν θα τολμούσε να κάνει μια τόσο προκλητική δήλωση.


Κατά τη λογική του συγχωρεμένου του Πάγκαλου που είπε το ιστορικό «όλοι μαζί τα φάγαμε», η κ. Φλέσσα προκειμένου να βγάλει λάδι την κυβέρνηση, διέχυσε τις ευθύνες στους πολίτες, λες και εκείνοι διαχειρίζονταν τη λειτουργία του σιδηροδρόμου. Λες και οι πολίτες διαχειρίζονταν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, έκαναν τις προσλήψεις και προχωρούσαν τους διαγωνισμούς για την εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας. Όλα αυτά δηλαδή που δεν έκανε σωστά ο Κώστας Αχ. Καραμανλής με την αμέριστη κάλυψη του πρωθυπουργού.


Μιλώντας σε εκδήλωσή της στον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου, η Βίκυ Φλέσσα επιχείρησε να μιλήσει για τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους και είπε: «Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».


Το κράτος μπορεί όντως να νοσεί, αλλά οι πολίτες ψήφισαν ως κυβερνήσεις τα τρία κόμματα εξουσίας που υποσχέθηκαν ότι θα το εξυγιάνουν. Οι κυβερνήσεις εξαπάτησαν τον λαό και όχι μόνο δεν εξυγιάνθηκε το βαθύ κράτος, αλλά έγινε ακόμα πιο διεφθαρμένο. Άρα την ευθύνη την έχουν οι κυβερνήσεις αυτές που πρόδωσαν τη λαϊκή εντολή, και όχι ο λαός που την έδωσε.


Και τη μεγαλύτερη ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών την έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού κρατούσε σε συνθήκες διάλυσης τον σιδηρόδρομο κρύβοντας την αλήθεια, αλλά και διαπράττει ένα δεύτερο έγκλημα με τη συγκάλυψη που επιδιώκει. Για κανένα έγκλημα η δικαιοσύνη δεν αναγνωρίζει μια γενική και αόριστη «συλλογική ευθύνη», αλλά επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους ενόχους και τους τιμωρεί. Το ίδιο οφείλει να κάνει και με το έγκλημα των Τεμπών.


Οι απαράδεκτες δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα υποτιμούν τη νοημοσύνη των συγγενών των θυμάτων, που από την πρώτη στιγμή έχουν υποδείξει τους υπεύθυνους και έχουν ζητήσει τη στήριξη του ελληνικού λαού σε αυτόν τον αγώνα τους. Αν θεωρούσαν υπεύθυνο τον λαό για τον χαμό των παιδιών τους, δεν θα συμπορεύονταν μαζί του.


Ίσα ίσα που οι συγγενείς θεωρούν εξαπατημένο τον λαό (όπως και τους ίδιους τους εαυτούς τους) από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που «διασφάλιζε την ασφάλεια» του τρένου. Και αγωνίζονται να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλα θύματα που θα πάθουν το ίδιο. Αγωνίζονται δηλαδή να μην υπάρξουν άνθρωποι που θα εμπιστευθούν τους ψεύτικους εφησυχασμούς της κυβέρνησης με την οποία συστρατεύεται σήμερα η Βίκυ Φλέσσα.


Πηγή: sportime.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html