Γι' αυτό δεν παίζει ο Πασχαλάκης - Γιόβετιτς ο... νέος Φορτούνης για Μεντιλίμπαρ - Ποιον "τέλειωσε" στη Λαμία! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Γι' αυτό δεν παίζει ο Πασχαλάκης - Γιόβετιτς ο... νέος Φορτούνης για Μεντιλίμπαρ - Ποιον "τέλειωσε" στη Λαμία!

στις   12:10 μ.μ.  |  Δευτέρα 8 Απριλίου 2024



 Ο Βάσκος δείχνει να μην τον πιστεύει, αν και δεν έχει παίκτες. Τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες στο Λιμάνι, ποιος είναι τελικά ο ρόλος του Μαυροβούνιου στο χορτάρι, ποιο τεράστιο ταλέντο έχει μείνει εκτός πλάνων;


Την πιο εύκολη αποστολή είχε την Κυριακή στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός, καθώς πέρασε πολύ άνετα από τη Λαμία παρά τις πολλές αλλαγές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα.


Ο Βάσκος προπονητής είδε τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και για 90 λεπτά να μην ασχολούνται με την ευρωπαϊκή πρόκληση της Πέμπτης και τη Φενέρ, αλλά και έναν… πεινασμένο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος ήταν ο MVP της αναμέτρησης και απέδειξε πόσο λάθος έκαναν οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ, που τον είχαν οδηγήσει τον Ιανουάριο κοντά στην έξοδο. Ο έμπειρος στράικερ ήταν απογοητευμένος με την αντιμετώπιση που είχε και για αυτό συζητούσε με την Παρτιζάν, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε κι έμεινε (αρχικά) διαδικαστικά μέχρι το καλοκαίρι. Η άφιξη όμως του νέου προπονητή τα άλλαξε όλα. Ο Γιόβετιτς απέκτησε ρόλο και χρόνο, βρήκε τη φόρμα του και όπως αποκάλυψε ο Μεντιλίμπαρ, έχει μία συγκεκριμένη και δύσκολη αποστολή στο γήπεδο.

Ο κόουτς των Πειραιωτών αφού ξεκαθάρισε ότι δεν παίζει 4-4-2, μετά τη Λαμία διευκρίνισε: «Η συνεργασία του Γιόβετιτς με τον Ελ Κααμπί έχει δουλέψει πραγματικά καλά για εμάς. Ο Γιόβετιτς είναι ένας παίκτης με επιθετικά χαρακτηριστικά, βάζει πάντα γκολ αλλά εμείς του ζητάμε κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο από το να σκοράρει. Του ζητάμε να βοηθάει την ομάδα σε πράγματα που έχουν να κάνουν και πιο πίσω από την επίθεση, στο χώρο του κέντρου. Αν κάνει ένα από τα δύο πράγματα δεν κάνει τόσο τη διαφορά στο παιχνίδι μας, αλλά αν κάνει και τα δύο μαζί τότε είναι πραγματικά πολύτιμος για εμάς». Ο ρόλος που περιγράφει βέβαια ταιριάζει απόλυτα στον Κώστα Φορτούνη, όμως ακόμα δεν έχουμε δει τον Έλληνα άσο να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε σε εύκολα ματς όπως στη Λαμία.


Από εκεί και πέρα, η απόφαση του Μεντιλίμπαρ να ξεκινήσει και την Κυριακή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, δείχνει ότι ο νεαρός (που ακόμα δεν έχει συζητήσει για νέο συμβόλαιο και 1η Ιουνίου μένει ελεύθερος!) θα είναι βασικός στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν την Πέμπτη απέναντι στη Φενέρ. Ο κόουτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα ματς, έχει καλή ψυχολογία και όλα δείχνουν ότι θα πάρει τα ρίσκα. Προφανώς η εξέλιξη αυτά θα απογοητεύσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που ζει για αυτά παιχνίδια, ωστόσο ο κόουτς έχει κάποια παράπονα από τον έμπειρο κίπερ, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Κυρίως τα επτά γκολ  (από Μακάμπι 1-4 και ΠΑΟ 1-3) δεν ξεχνιούνται εύκολα!


Άσχημα νέα για τον Ντόη!

Από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία, στάθηκαν όλοι στην καλή εμφάνιση του νεαρού Άμπι, ο οποίος πάντως φέρει ευθύνη για το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων. Βέβαια, η χρησιμοποίησή του στέλνει και ένα… μήνυμα σε άλλον παίκτη της ομάδας, ο οποίος ξεκάθαρα έχει μείνει πολύ πίσω στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ντόη, ο οποίος δεν μπήκε ούτε αλλαγή, αν και είναι ο τρίτος στόπερ των Πειραιωτών για την Ευρώπη, καθώς δεν έχουν δηλωθεί ούτε ο Άμπι, ούτε ο Μπιανκόν ούτε και ο Βέζο! Ο νεαρός άσος που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Βάσκο και βρίσκεται εκτός πλάνων. Μόνο από ανάγκη ή αν δουλέψει πολύ και αλλάξει την εικόνα του, θα τον ξαναδούμε!

sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html