Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

στις   7:32 μ.μ.  |  Σάββατο 27 Απριλίου 2024

 



Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Άρη ο Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική των Play Off. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπερνάρ και Χουάνκαρ.

Με στόχο μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις λίγες πλέον ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Στην συνέχεια ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστή την αποστολή, με τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ να μένουν εκτός, όπως και οι τιμωρημένοι Γεντβάι και Ακαϊντίν.


Αναλυτικά οι «πράσινοι» αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα playoffs κόντρα στον Άρη.


Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπερνάρ και θεραπεία ο Χουάνκαρ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.


Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Στη λίστα είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.


Εκτός έμειναν οι Γεντβάι, Ακαϊντίν που συμπλήρωσαν κάρτες, οι Μπερνάρ, Χουάνκαρ λόγω τραυματισμού και οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ για αγωνιστικούς λόγους».



, gazzetta 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html