Πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχεται διπλή διαταραχή και χτυπά από…» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχεται διπλή διαταραχή και χτυπά από…»

στις   10:49 μ.μ.  |  Τρίτη 16 Απριλίου 2024

 


Δύο διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρα μας τις επόμενες ημερες, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρή Κολυδά.


«Παρότι δεν θα είναι ακραία τα φαινόμενα, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί ειδικά στα δυτικά και τα βόρεια» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.



Όπως τονίζει, η πρώτη διαταραχή θα είναι Τετάρτη προς Πέμπτη και η δεύτερη Παρασκευή προς Σάββατο. «Παρότι ο δείκτης βροχοπτώσεων EFI (Extreme Forecast Index) δεν λαμβάνει ιδιαίτερα αυξημένες τιμές, χρειάζεται σχετική προσοχή στις περιοχές όπου οι αποχρώσεις του πορτοκαλί χρώματος είναι πιο έντονες» υπογραμμίζει.


Δείτε επίσης: Ηχηρή ανακοίνωση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια: Το φθινόπωρο επιστρέφει! Σαρωτική μεταβολή του καιρού από 20/4


Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ:

«Δύο διαταραχές θα μας επηρεάσουν τις επόμενες ημέρες, η πρώτη Τετάρτη προς Πέμπτη και η δεύτερη Παρασκευή προς Σάββατο. Παρότι ο δείκτης βροχοπτώσεων EFI (Extreme Forecast Index) δεν λαμβάνει ιδιαίτερα αυξημένες τιμές, χρειάζεται σχετική προσοχή στις περιοχές όπου οι αποχρώσεις του πορτοκαλί χρώματος είναι πιο έντονες.


Λίγα θα είναι τα χιόνια Παρασκευή και Σάββατο, σε μεγάλα μόνο υψόμετρα, στα Κεντρικά και Βόρεια. Αρκούν όμως για να επιβεβαιωθεί-έστω και στο περίπου- η παροιμία "και στ' Απριλιού τις 18"...».




Ο καιρός την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανό κατά τόπους να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.


Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι και από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου.


 Athensmagazine.gr:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html