Το σημείωμα του πατέρα πριν αυτοκτονήσει και οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση παιδιών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Το σημείωμα του πατέρα πριν αυτοκτονήσει και οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση παιδιών

στις   11:53 π.μ.  |  Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

 


Θλιμμένοι και με αναπάντητα ερωτήματα είναι οι συγγενείς της οικογένειας στη Ζάκυνθο μετά την αποκάλυψη οτι η μητέρα κακοποιούσε τα δύο ανήλικα υιοθετημένα παιδιά της επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Οι ίδιοι δηλώνουν σοκαρισμένοι αφού όπως αναφέρουν στο Dnews δεν είχαν καταλάβει ότι τα παιδιά δέχονταν κακοποίηση από τη μητέρα. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο από την οικογένεια του αυτόχειρα, «ο πατέρας των παιδιών προτού βάλει τέλος στη ζωή του άφησε κάποια σημειώματα και σε ένα από αυτά έγραφε -αγαπάω πολύ τα παιδιά μου και για αυτό κάνω, αυτό που κάνω-, χωρίς όμως μα εξηγεί τον λόγο που ουσιαστικά έβαλε τέλος στη ζωή του».

Το ίδιο πρόσωπο ανάφερε ότι το ζευγάρι προσπαθούσε με εξωσωματικές για πολλά χρόνια να αποκτήσει δικά του παιδιά.


«Δεν τα κατάφερε. Έτσι πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν δυο παιδάκια. Ο πατέρας ήταν πανευτυχής, όταν κατάφερε μαζί με την σύζυγο του να φέρουν στο σπίτι τους τα δύο υιοθετημένα παιδιά. Η μητέρα, μας έδινε την εντύπωση ότι δεν τα θέλει πραγματικά, γιατί ήθελε δικό της. Η επιμονή του πατέρα να αποκτήσουν παιδιά έστω και υιοθετημένα ήταν μεγάλη. Σε αντίθεση με την μητέρα όπου έδειχνε δυσαρεστημένη με την υιοθεσία. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις και φασαρίες στην οικογένεια και κάποιοι διαπληκτισμοί μεταξύ της μητέρας και των παιδιών. Αλλά αυτό δεν μας έκανε να φανταστούμε ότι τα κακοποιούσε. Γνωρίζουμε επίσης ότι η μητέρα τα τελευταία χρόνια της έχει χορηγηθεί ψυχιατρική βοήθεια. Κακώς σταμάτησαν οι έλεγχοι στην οικογένεια μετά την υιοθεσία των παιδιών. Εμείς οι συγγενείς τα αγκαλιάσαμε τα παιδιά αυτά εξαρχής και τα κάναμε να νιώσουν ότι είμαστε δίκη τους οικογένεια».


Τέλος, σήμερα η 49χρονη μητέρα, η οποία συνελλήφθη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της, έπειτα από καταγγελίες που έκαναν οι γείτονες ερευνώντας την υπόθεση την ώρα μάλιστα που ο πατέρας των παιδιών, έδωσε πριν από λίγες ημέρες τέλος στη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό του όπλο.

Πώς η έκκληση για βοήθεια του 12χρονου στην γειτόνισσα, έβαλε τέλος στον εφιάλτης της κακοποίησης


Η υπόθεση της κακοποίησης των παιδιών έγινε γνωστή μετά τη σύλληψη της θετής τους μητέρας. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή Αγιος Δημήτριος, στη Ζάκυνθο.


Στις 16:30 ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» το Α.Τ. Αλυκών Ζακύνθου, ότι μια γυναίκα κατήγγειλε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σχετικά με παιδί που υφίστατο κακοποίηση σε διπλανό σπίτι.


Ολα ξεκίνησαν όταν ένας 12χρονος, κλαίγοντας και με εκδορές σε σημεία του σώματός του, ζήτησε βοήθεια από τη συγκεκριμένη γυναίκα και ανέφερε ότι η μητέρα του, σχεδόν σε καθημερινή βάση τον χτυπά, όπως επίσης και τον αδερφό του.

dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html