Έγινε διαρρήκτης λίγες μέρες πριν ντυθεί γαμπρός, η καταδίκη και η ατάκα της αρραβωνιαστικιάς του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έγινε διαρρήκτης λίγες μέρες πριν ντυθεί γαμπρός, η καταδίκη και η ατάκα της αρραβωνιαστικιάς του

Κατηγορία Βόλος στις   9:10 π.μ.  |  Πέμπτη 25 Απριλίου 2024




Ο Βόλος στο επίκεντρο για την καταδίκη 29χρονου που συνελήφθη για διάρρηξη λίγες μέρες πριν ντυθεί γαμπρός. Η αρραβωνιαστικιά του προσπάθησε να τον υπερασπιστεί αλλά δεν κατάφερε να τον γλιτώσει από τη φυλακή…


Πίσω από τη διάρρηξη και την κλοπή στο σπίτι γυναίκας, ένας νεαρός που όπως υποστήριξε, σε λίγες μέρες είχε προγραμματίσει να ντυθεί γαμπρός. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Υποστήριξε πως έφτασε από την Κορινθία στο Βόλο για να ξεσκάσει, καθώς όπως ανέφερε, λίγες μέρες νωρίτερα, η αρραβωνιαστικιά του είχε χάσει το παιδί που κυοφορούσε. Οι ισχυρισμοί του δεν κατάφεραν να πείσουν. Ο 29χρονος καταδικάστηκε και πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Όπως διαπιστώθηκε, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε την αστυνομία.


Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου ένας 29χρονος αλλοδαπός, κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, στον οποίον επιβλήθηκε συνολική ποινή 22 μηνών φυλάκισης με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο νεαρός άνδρας κατηγορήθηκε για κλοπή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλου, ενώ φέρεται να είχε και συνεργό στην πράξη του, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί και συλληφθεί.


Ο 29χρόνος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Δευτέρας (22/04/2024) από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για διάρρηξη σπιτιού. Η ιδιοκτήτρια ειδοποιήθηκε από γείτονες που αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις και αμέσως κάλεσε το 100. Δόθηκε άμεσα σήμα και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφτασε αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισε τον δράστη να βγαίνει από την μια πόρτα.


Μετά από καταδίωξη κρύφτηκε σε μία οικοδομή και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, του έπεσε η τσάντα με τα διαρρηκτικά εργαλεία, τα χρήματα και μερικά από τα κλεμμένα χρυσαφικά, που μόλις είχε αφαιρέσει από το σπίτι της γυναίκας.


Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μετά την πεζή καταδίωξη και αφού αντιστάθηκε με αγκωνιές και κλωτσιές, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν ρίχνοντας τον στο έδαφος. Η παθούσα εμφανίστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο και δήλωσε ότι είχε παραβιάσει τις δύο εισόδους της οικίας της και βρήκε σπασμένη την πόρτα της κρεβατοκάμαρας της.


Όλο το σπίτι ήταν σε άσχημη κατάσταση καθώς ο δράστης είχε ανοίξει όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια προκειμένου να εντοπίσει την λεία του, συνολικής αξίας περίπου 2.000€. Μάρτυρας υπεράσπισης του 29χρονου ήταν η αρραβωνιαστικιά του που ζει στην Αθήνα. Δήλωσε ότι έχασαν ένα παιδί μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχείρησαν και ότι ο μέλλων σύζυγός της ήρθε στον Βόλο για να… ξεσπάσει. «Το καλοκαίρι παντρευόμαστε» δήλωσε με περηφάνια!


Ο δράστης στην απολογία του τόνισε ότι δεν διέθετε συνεργό στην πράξη του. «Ήμουν μόνος μου, είχα πιει τόσο πολύ που δεν ήξερα τι έκανα» σημείωσε, απευθυνόμενος στην έδρα. Εις βάρος του εκκρεμούσε 5ετής καταδίκη για ναρκωτικά, ενώ με βούλευμα είχε αποφυλακιστεί υπό τον όρο να μην απομακρυνθεί από την περιοχή της μόνιμης κατοικίας του. Ο συνεργός του αναζητείται από τις Αρχές.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html