Παναθηναϊκός: Αυτός τους «τρέλανε» και τα σκάνε οι «πράσινοι» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Αυτός τους «τρέλανε» και τα σκάνε οι «πράσινοι»

στις   3:30 μ.μ.  |  Τρίτη 9 Απριλίου 2024



 Με πολλούς παίκτες θα πρέπει να αποφασίσει ο Παναθηναϊκός στο τέλος της σεζόν τι θα κάνει. Όχι μόνο γιατί υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν, αλλά και δανεισμοί. Ο Τιν Γεντβάι είναι σε αυτή την κατηγορία.


Οι «πράσινοι» επέλεξαν φέτος σε αρκετές περιπτώσεις να ακολουθήσουν την τακτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Κυρίως στα μεταγραφικά αποκτήματα του Γενάρη έγινε αυτό, αλλά ο Γεντβάι αποτελεί την καλοκαιρινή εξαίρεση.


Μιλάμε για τον παίκτη που ξεκίνησε καλά και στη συνέχεια λίγο έλειψε να βγει από όλους άχρηστος, όταν έπαιζε αριστερός στόπερ μαζί με τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Οι δυο τους κουτουλούσαν και η εικόνα του Κροάτη απογοήτευε. Δεν βοηθούσαν και οι συνεχείς μικροτραυματισμοί του.


Επί Φατίχ Τερίμ βλέπουμε άλλον Γεντβάι. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το διώξιμό του στην κεφαλιά ου Ανσαριφάρντ ισοδυναμεί με δύο «χρυσούς» πόνους για την ομάδα του. Η αξιολόγηση θα συνεχιστεί για τον 28χρονο έως το τέλος της σεζόν, αν και όλα δείχνουν πως κλειδώνει η απόφαση αγοράς του από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Είναι και τέτοιο το ποσό που δεν δημιουργεί δεύτερες σκέψεις.


Ο Παναθηναϊκός θα το δώσει το 1,5 εκ. ευρώ εφόσον δεν αλλάξει κάτι και πάνω στον Γεντβάι θα χτίσει την άμυνα της νέας σεζόν. Θα επιστρέψει ο Μάγκνουσον, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας στόπερ και για τους υπόλοιπους βλέπουμε. Ο Πάλμερ-Μπράουν μόνο ως όνομα στο απουσιολόγιο υπάρχει, ενώ οι Ούγκο και Σαμέντ Ακαϊντίν είναι επίσης δανεικοί.

sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html